Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Πώς από μέτριος θα γίνεις απίθανος εραστής! Διάβασέ το αξίζει…
Πώς από μέτριος θα γίνεις απίθανος εραστής! Διάβασέ το αξίζει…    thumbnail

Πώς από μέτριος θα γίνεις απίθανος εραστής! Διάβασέ το αξίζει…

Η μεταμόρφωσή σας από ένα ερασιτεχνικό εραστή της πε­ρίστασης, σε επαγγελματία εραστή πλήρους απασχόλησης, και μαθητή της τέχνης της διέγερσης της γυναίκας, απαιτεί συχνά μια ολόκληρη εργασία αλλαγής. Απαιτεί, με άλλα λόγια, να μεταβληθεί η ανδρική εικόνα σας, να αλλάξουν ένα σωρό μι­κροπράγματα. Απαιτεί ακόμα να συνεχίζονται οι μεταβολές αυτές. Σημειώστε το αυτό που θα πω, γιατί αποτελεί τo κλει­δί του ερωτικού ρομάντζου, ή τουλάχιστον ένα από τα κλειδιά. Θα το ονομάσω «Τέχνη του απρόβλεπτου». Αν εκείνη μπορεί να διαβάσει τις σκέψεις σας από την έκφρασή σας, όπως μέ­σα σε βιβλίο, τότε το βιβλίο του ρομάντζου σας δεν θα είναι ούτε πολύπλοκο ούτε ενδιαφέρον.


 


Πάρα πολλές κοπέλες λένε πως μπορούν να προβλέψουν κάθε κίνηση που πρόκειται να κάνει ο άντρας τους. Οι γυναί­κες αυτές ζουν με άντρες που αποτελούν προϊόντα-προκάτ της συνήθειας. Και η συνήθεια είναι ο καταψύκτης του έρωτά σας.


 


Για σκεφτείτε το λιγάκι: Χωρίς το απρόβλεπτο μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει η αγάπη, αλλά το ρομάντζο γρήγορα μαραίνεται. Και χωρίς ρομάντζο, η κοπέλα δυσκολεύεται να παραμένει οε διέγερση. Αν έφευγε για το Σαββατοκύριακο με κάποιον που μόλις συνάντησε, πού θα την πήγαινε; Πώς θα της μιλούσε για το πόσο την επιθυμεί; Πως θα της έκανε έρωτα; Τι θα έκανε για να την διασκεδάσει; Για να την διε­γείρει; Για να της χαρίσει υπέροχες αναμνήσεις; Φυσικά δεν ξέρετε. Κι εκείνη δεν θα ήξερε τι θα έπρεπε να περιμένει. Όλα θα της έρχονταν σαν έκπληξη. Και η έκπληξη θα έπαιζε μεγάλο ρόλο για να γεννηθούν και να φουντώσουν εκείνα τα μεγαλειώδη συναισθήματα που επιταχύνουν το σφυγμό της.


Οι γυναίκες αγαπούν τις εκπλήξεις, τόσο τις μεγάλες, όσο και τις μικρές. Αλλά, απ’ όσα άκουσα από τις αναρρίθ- μητες κοπέλες που με επισκέφθηκαν στο γραφείο μου, οι άντρες αποφεύγουν να προσφέρουν εκπλήξεις. Ίσως μερικοί άντρες πιστεύουν πως φαίνονται περισσότερο ανδροπρεπείς αν μείνουν κολλημένοι στη ρουτίνα. Ο άντρας αρχίζει συνήθως να ονομάζει την κοπέλα του «γλυκειά μου» ή «αγάπη μου» από το δεύτερο ραντεβού κι αυτό είναι το μοναδικό όνομα που χρησιμοποιεί για κείνη. Ύστερα από ένα-δυο χρόνια, πό­ση ρομαντική δύναμη θα έχει απομείνει σ’ αυτό; Αν ακούσετε τον τρόπο με τον οποίο μερικά ζευγάρια ρίχνουν μεταξύ τους τα χαϊδευτικά αυτά ονόματα, θα καταλάβετε πως οι λέξεις έπαψαν να έχουν οποιοδήποτε νόημα. Γι’ αυτό, αν θέλετε να έχετε την πρώτη και την πιο ζεστή θέση μέσα στην καρδιά της, πετάξτε τη ρουτίνα μακριά απ’ την ερωτική σας συμπερι­φορά. Τον έρωτα με τη γυναίκα-ερωμένη σας πρέπει να τον κερδίζετε με το “σπαθί” σας κάθε φορά – Κρατάτε την σ’ επιφυλακή. Κάντε την να αναρωτιέ­ται ποιος θα είναι ο άντρας που θα έχει σειρά στο κρεβάτι της τη νύχτα αυτή.


 


Το μεγαλύτερο ίσως μυστικό για να κρατάτε μια ερωμένη στο επίπεδο σεξουαλικής φόρτισης που θέλετε -να λαχανιάζει για σας- είναι η δημιουργία αναμνήσεων. Καμιά κοπέλα που διαθέτει πλούσιο αρχείο από αναμνήσεις, γεμάτες υπέροχες νύχτες και ωραία πρωινά, δεν πρόκειται να ονειρευτεί με ανοιχτά μάτια κάποιον άλλο άντρα. Η ανάμνηση ενός πραγ­ματικά γεμάτου απογεύματος με τον άντρα της μπορεί να δια­τηρήσει μια κοπέλα σε διέγερση εβδομάδες ολόκληρες και της προσφέρει μερικές θερμές ονειροπολήσεις, από τις οποί­ες θ’ αντλεί δυνάμεις για να ενισχύεται τα επόμενα χρόνια, και ιδιαίτερα σε στιγμές με πεσμένα τα ερωτικά μποφόρ.


Ο επιδέξιος εραστής είναι ειδικός στη δημιουργία ανα­μνήσεων. Δεν ελπίζει απλώς ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Το επιδιώκει και εργάζεται για να πάνε καλά… Γνωρίζει τα τρυφερά σημεία της και φροντίζει να τα τροφοδοτεί. Κι αυτό είναι που κάνει την αγάπη ν’ αξίζει το παν για μια κοπέλα. Τουλάχιστον για την κοπέλα που πιστεύει ότι το ρομάντζο εί­ναι η τροφή του έρωτα.


 


 


Κείμενο της συγγραφέως και θεραπεύτριας Λουίζα Μπερντ στο βιβλίο «Ο Έρωτας μετά το γάμο». Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Θυμάρι για την ευγενική παραχώρηση του υλικού.


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X