Αρχική / Ψυχολογία / Άγχος / Έχω πολύ άγχος μπορεί να με βοηθήσει η ομοιοπαθητική;
Έχω πολύ άγχος μπορεί να με βοηθήσει η ομοιοπαθητική;  thumbnail

Έχω πολύ άγχος μπορεί να με βοηθήσει η ομοιοπαθητική;

Ο άνδρας μου είναι πολύ αγχώδης με την δουλειά του ( είναι βιοτέχνης ) και έχει πολλά νεύρα με έντονες εκρήξεις που ξεσπούν στα παιδιά και σε μένα. Μπορεί να τον βοηθήσει η ομοιοπαθητικη και αν ναι, πως θα μπορούσα να τον πείσω να έρθει; Πρέπει να σας πω, ότι ο ίδιος λέει ότι είναι μιά χαρά!…


 Γράφει ο Ομοιοπαθητικός Κωνσταντίνος Τσιτινίδης


Αν ήταν εύκολο να κατανοήσουν όλοι οι άνθρωποι σε ποια κατάσταση υγείας βρίσκονται, τότε πολλά θα είχαν αλλάξει προς το καλύτερο για όλη την ανθρωπότητα. Αν συνειδητοποιούσαν ότι οι πιο βαθιές διαταραχές της υγείας είναι εκείνες που παραμορφώνουν όχι τόσο το σωματικό αλλά το ψυχοδιανοητικό επίπεδο της ανθρώπινης ύπαρξης, τότε θα αναγνώριζαν ότι πίσω από κάποιον π.χ. αγχώδη, οξύθυμο, φανατικό, κακό, μοχθηρό, δειλό κ.λ.π.κρύβεται πριν από όλα ένας άρρωστος ( έστω κι αν δεν μπορεί να τεθεί συμβατική ψυχιατρική διάγνωση για την συμπεριφορά του). Στο ιατρείο βλέπουμε καθημερινά σχεδόν ασθενείς, που απαλλάσσονται όχι μόνον από τους πονοκεφάλους, είτε το άσθμα είτε το έκζεμα τους, αλλά και από πολλά ψυχικά συμπτώματα, όπως εκνευρισμό, θλίψη, δειλία, ζήλια κ.λ,π.,τα οποία ούτε τους είχε περάσει από το μυαλό ότι ήταν και αυτά μέρος της συνολικής διαταραχής της υγείας τους. Οι περισσότεροι τα απέδιδαν σε εξωτερικούς παράγοντες όπως το νέφος, τις αυξημένες ευθύνες κ.λ.π. Ομως με έκπληξη διαπίστωσαν ότι χωρίς να αλλάξει τίποτε στο περιβάλλον τους αυτοί ήταν ήρεμοι, γαλήνιοι και σαφώς πιο αισιόδοξοι. Για κάποιον που πιστεύει ότι είναι " μια χαρά ", όπως λέτε, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τον ενημερώσετε για τις δυνατότητες και τα αποτελέσματα της ομοιοπαθητικης θεραπείας. Η φορτικότητα και η πίεση εκ μέρους σας, σαν αρνητικές συμπεριφορές που είναι, θα φέρουν και αρνητικό αποτέλεσμα.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X