Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Tι φέρνει αυτή τη βδομάδα η Πανσέληνος στον Υδροχόο: Σαν… ηφαίστειο που ξυπνά!
Tι φέρνει αυτή τη βδομάδα η Πανσέληνος στον Υδροχόο: Σαν... ηφαίστειο που ξυπνά!  thumbnail

Tι φέρνει αυτή τη βδομάδα η Πανσέληνος στον Υδροχόο: Σαν… ηφαίστειο που ξυπνά!

Τα άστρα την εβδομάδα έως 10 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου


 


Είναι πολλά τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν την εβδομάδα αυτή στο πλανητικό σκηνικό, διαμορφώνοντας μια σειρά εξελίξεων, που άλλες φορές θα διευκολύνει αισθητά την ροή και άλλες φορές θα δημιουργήσει μπλοκαρίσματα, προκειμένου να βοηθήσει στον επαναπροσδιορισμό των καταστάσεων. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να πάρουμε θέση σε κάποια πράγματα, που θα μας ζορίσουν!


Πανσέληνος στον Υδροχόο


 


Κυρίαρχο το γεγονός της Πανσελήνου του μήνα, που πραγματοποιείται την Κυριακή 10 Αυγούστου, στις 9:09 το βράδυ, στην 18η μοίρα του Υδροχόου. Η επίδρασή της θα είναι ενεργή μέχρι την Δευτέρα 25 Αυγούστου, που έχουμε την Νέα Σελήνη στην Παρθένο.


 


Μια Πανσέληνος σε σταθερά ζώδια, δεν είναι ποτέ μια εύκολη υπόθεση, πολύ περισσότερο όταν σε αυτήν συμμετέχει και ο Κρόνος! Η Σελήνη στον Υδροχόο ειδικότερα, επίσης δεν είναι εύκολη, μια και έρχεται να αμφισβητήσει οτιδήποτε της δίνεται σαν δεδομένο και θα αγωνιστεί, θα ψάξει να βρει με το δικό της τρόπο την αλήθεια της, αυτή που την εκφράζει περισσότερο.


 


Έχει έντονα ανθρωπιστικές τάσεις η Σελήνη στο ζώδιο αυτό και εγείρει το ενδιαφέρον για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Δεν θα διστάσει να μιλήσει, να φωνάξει, ακόμα και να πολεμήσει, προκειμένου να κάνει τον κόσμο που πιστεύει καλύτερο! Είναι πολύ πιθανόν στον κύκλο αυτόν να έχουμε μια σημαντική σύγκρουση αξιών, το παλιό να συγκρουστεί με το καινούργιο, το κατεστημένο με την πρωτοπορία, και αυτή η σύγκρουση να απλωθεί σε όλους τους τομείς της ζωής μας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.


 


Πολύ πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με τις μέχρι τώρα επιλογές μας, την στάση μας, τον τρόπο που έχουμε επιλέξει να ζούμε, τα πρόσωπα που έχουμε γύρω μας. Όλα αυτά δημιουργούν μια εσωτερική σύγκρουση, που πολύ εύκολα μπορεί να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε…


 


Ίσως και ό,τι έχουμε κουβαλήσει σαν απωθημένο, σαν παράπονο, σαν πικρία, να έχει έρθει η ώρα του να εκτονωθεί, και μάλιστα όχι με εύκολο τρόπο… Πολλές φορές θα θυμίζει ένα ηφαίστειο, που ξυπνά από τον ύπνο του, δημιουργώντας αλυσιδωτές εκρήξεις πύρινης λάβας, που μπορεί να κάψει τα πάντα στο πέρασμά της!


 


Ένα άλλο γεγονός που φαίνεται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα, είναι το θέμα της ασφάλειας, όπως κι αν την εννοεί ο καθένας από μας… Είτε μιλάμε για την ασφάλεια που νιώθουμε, μέσα από την οικονομική κατάσταση που έχουμε δημιουργήσει, είτε το πόσο γενικότερα νιώθουμε ασφαλείς με τον τρόπο ζωής που ακολουθούμε… Αυτή είναι μια ιστορία, που έχει μια πολύ μεγάλη σημασία για τους περισσότερους τουλάχιστον από εμάς και γεγονός είναι πως όταν θιγεί, μπορεί να προκαλέσει πολύ ισχυρές αναταράξεις…


 


Βεβαίως, κατά το διάστημα αυτό υπάρχει μια έντονη τάση παραπλάνησης, διάψευσης, αποπροσανατολισμού από την αλήθεια, που θα προσπαθήσει να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον. Θα υπάρξουν πολλές παρασκηνιακές καταστάσεις, που θα κινήσουν τα νήματα, προκειμένου να στρέψουν τις εξελίξεις εκεί που θέλουν ή που τους συμφέρει… Και είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μια και κάτι πολύ μεγαλύτερο από μας έρχεται να καθορίσει το σκηνικό… Ίσως υπάρξουν ευκαιρίες που θα χαθούν, ίσως υπάρξουν σημαντικά μπλοκαρίσματα, που να μην επιτρέψουν την εκμετάλλευση των ευκαιριών που δίνονται τώρα! Ίσως όμως η ευκαιρία, η αλλαγή, να έρθει από κει πραγματικά δεν το περιμένουμε, μια και η συμμετοχή του Ουρανού στην Πανσέληνο αυτή είναι καταλυτική και βεβαίως απρόβλεπτη!


 


Διαβάστε τη συνέχεια στο myastro.gr


http://www.myastro.gr/astrologia/astrologia-provlepseis/astrologia-simera-panselinos-ydroxoos.html

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X