«Δέθηκα με τον ΠΑΟΚ, θα ήθελα να επιστρέψω»

Ανοιχτό άφησε ο Μπίμπρας Νάτχο το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως οι συζητήσεις του μάνατζέρ του με τους ιθύνοντες του “Δικεφάλου του Βορρά” είναι καθημερινές. Ο Ισραηλινός μέσος εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ξεκαθάρισε πως το οικονομικό σκέλος δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα αν αποφασίσει να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα.
Οι δηλώσεις του Νάτχο στην εφημερίδα “Arena Press”:
Μπίμπρας εξακολουθεί να υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής σου στον ΠΑΟΚ;
«Υπάρχει, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, προς το παρόν. Έχω κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό, τις εξετάζω και θα αποφασίσω τις επόμενες 4-5 μέρες οριστικά, γιατί πέρασε ο χρόνος και δεν έχω άλλα περιθώρια».
Η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι ανάμεσα σ’ αυτές που εξετάζεις;
«Ναι, αλλά, επαναλαμβάνω, ότι δεν μπορώ να πω περισσότερα…».
Οι υπόλοιπες προτάσεις προέρχονται από ευρωπαϊκές ομάδες;
«Έχω μερικές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες η απόφασή μου. Όπως και κάθε ποδοσφαιριστής, με ενδιαφέρουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».
Πότε μίλησε για τελευταία φορά ο μάνατζερ σου με τον ΠΑΟΚ;
«Ο μάνατζέρ μου μιλάει καθημερινά με τον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί, δεν είμαι σε θέση να σας πω κάτι άλλο».
Θέλεις να επιστρέψεις;
«Η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ μου αρέσουν πολύ, το έχω ξαναπεί ότι θα ήθελα να επιστρέψω».
Το οικονομικό είναι το πρόβλημα;
«Όχι, κατηγορηματικά, το λέω. Εάν αποφασίσω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ δεν θα είναι πρόβλημα το οικονομικό».
Τότε που εντοπίζονται οι δισταγμοί σου;
«Καμιά φορά επιβάλλουν οι περιστάσεις να αλλάξεις περιβάλλον κοι πρωτάθλημα. Nα παίξεις σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι και πολύ υψηλό, έχει κάποια προβλήματα…».
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν σε έχουν ξεχάσει… Το γνωρίζεις;
«Φυσικά το γνωρίζω. Τους αγαπώ πολύ. Εύχομαι, με, ή χωρίς, εμένα, ο ΠΑΟΚ να έχει μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Είτε επιστρέψω, είτε δεν επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, θο παραμείνω οπαδός του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».
Γι’ αυτό και στο πρόσφατο φιλικό στο οποίο τίμησες τη μνήμη του πατέρα σου φορούσες σορτσάκι του ΠΑΟΚ…
«Εννοείται, δέθηκα με τον ΠΑΟΚ, επαναλαμβάνω ότι ανεξάρτητα με την εξέλιξη που θα έχει το θέμα της επιστροφής μου, θα παραμείνω οπαδός αυτής της ομάδας, όπου κι αν παίζω».
Με τον συμπατριώτη σου Εγιάλ Γκολάσα μιλάς;
«Μιλάμε κατά περιόδους. Τον ρωτάω εάν χρειάζεται βοήθεια οπουδήποτε για νο κάνω ότι μπορώ. Μου λέει, πάντως, ότι οπολαμβάνει την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη και είναι χαρούμενος με την επιλογή που έκανε. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας κοι πολύ καλός παίκτης. Θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ, θα πετύχει. Άλλωστε, εγώ ήμουν ο πρώτος που τον προέτρεψα να έρθει στην Τούμπα. Του περιέγραψα το πόσο καλά περνούσα εγώ στη Θεσσαλονίκη και αμέσως οποφάσισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η κατάλληλη ομάδα».

Σχετικά άρθρα