Αρχική / More / Celebrity news / Στο σφυρί το Καστρί! Η Σοφία Παπανδρέου νοικιάζει 4 μεζονέτες
Στο σφυρί το Καστρί! Η Σοφία Παπανδρέου νοικιάζει 4 μεζονέτες thumbnail

Στο σφυρί το Καστρί! Η Σοφία Παπανδρέου νοικιάζει 4 μεζονέτεςΤα χρέη στην εφορία που πλησιάζουν τις 700.000€ οδηγούν την Σοφία Παπανδρέου, κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου, να πουλήσει τις τέσσερις μεζονέτες στο Καστρί που πήρε με αντιπαροχή.


Στο σφυρί το Καστρί! Η Σοφία Παπανδρέου πουλάει 4 μεζονέτες


Το πολυτελές κτίριο, μέσα στο πράσινο, που αποτελείται από τέσσερις μεζονέτες είναι μήλον της έριδος για πολλούς ενδιαφερόμενους, που τις τελευταίες μέρες πηγαινοέρχονται στη «γειτονιά των Παπανδρέου», όπου δεσπόζει η ιστορική βίλα «Γαλήνη» για να εξετάζουν τις προς πώληση βίλες. Τις μεζονέτες στο 5,5 στρεμμάτων οικόπεδο, στις οδούς Ανατολικής Ρωμυλίας, Παπαφλέσσα και Δάφνης στο Καστρί, "περιεργάζονται" κτηματομεσίτες και υποψήφιοι αγοραστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής», οι φόροι ακίνητης περιουσίας και μια σειρά άλλα χρέη προς την εφορία έφεραν την κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου να χρωστά στην εφορία περί τις 700.000 ευρώ. Ένα μέρος από αυτά τα χρέη, τα 200.000 ευρώ, έχουν ρυθμιστεί και πληρώνονται οι δόσεις ενώ υπάρχει σε εκκρεμότητα ένα άλλο μεγάλο ποσό που θα πρέπει κι αυτό να ενταχθεί σε διαδικασία ρύθμισης αλλιώς θα καταστεί ληξιπρόθεσμο.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα, υπάρχει ενδιαφέρον για τις μεζονέτες που πουλάει η οικογένεια, μια εκ των οποίων νοικιάζει ο δευτερότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος.Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Παπανδρέου έχει ζητήσει μια τιμή γύρω στα 4.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Στο συγκρότημα υπάρχουν τέσσερις κατοικίες επιφάνειας 200-300 τ.μ. η κάθε μία, επομένως, αν πραγματοποιηθεί η πώληση μπορούν να εισπραχθούν κατά μέσο όρο 1 εκατ. ευρώ για κάθε σπίτι.


 


X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X