Στη Λεωφόρο της πρόκρισης!

Μετά από περίπου 6 χρόνια το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας “ντύνεται” ευρωπαϊκά για να υποδεχτεί την αποψινή (21:00, pamesports.gr, otesport1) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά από τη “λευκή” ισοπαλία στο Βέλγιο ο Γιάννης Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν όσο τίποτα άλλο την πρόκριση στα play offs της σπουδαίας διοργάνωσης μπροστά στους χιλιάδες φίλους του “Τριφυλλιού”, πρόκριση η οποία εκτός από την εξασφάλιση της συμμετοχής τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League θα σημαίνει και χρήματα στο “πράσινο” ταμείο.

«Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και εάν παίξουμε όπως ξέρουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου με τον 41χρονο τεχνικό να “πονοκεφαλιάζει” με τον Τάσο Λαγό, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Δευτέρας λόγω διάτασης στον πλάγιο κοιλιακό. Πάντως, ο νεαρός χαφ του “Τριφυλλιού” δεν θέλει να χάσει με τίποτα τη ρεβάνς και θα κάνει ένεση προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος.

Πιθανή ενδεκάδα: Κοτσόλης, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Λαγός ή Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς, Μπεργκ, Καρέλης.

Η τελευταία φορά που η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού άνοιξε τις θύρες της για ευρωπαϊκό ματς ήταν στις 22 Φεβρουαρίου 2008 όταν οι “Πράσινοι” είχαν υποδεχτεί την Ρέιντζερς για το Κύπελλο UEFA . Μετά από το 0-0 στη Σκωτία, η Ρέιντζερς “απέδρασε” από την Αθήνα με ισοπαλία 1-1 και πήρε την πρόκριση για τους “16” της διοργάνωσης.

Σχετικά άρθρα