Αρχική / Υγεία / Πλαστική χειρουργική / Δώστε αρμονία στο πρόσωπο σας με την γενειοπλαστική!
Δώστε αρμονία στο πρόσωπο σας με την γενειοπλαστική! thumbnail

Δώστε αρμονία στο πρόσωπο σας με την γενειοπλαστική!


Άρθρο του Πλαστικού Χειρουργού  Δρ Μπουκουβάλα
http://drboukouvalas.gr


Το πρόσωπό αποτελεί ένα βασικό επικοινωνιακό μας μέσο. Επιθυμούμε πάντα να φαίνεται όμορφο και λαμπερό. Η πλαστική χειρουργική πετυχαίνει την βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου αποδίδοντας αρμονία, με διάφορα είδη επεμβάσεων. Μια από αυτές, ονομάζεται γενειοπλαστική.

Ειδικότερα, με τον όρο γενειοπλαστική εννοούμε τη διόρθωση της μορφής του πηγουνιού. Το πηγούνι μπορεί είτε να αυξηθεί με τη προσθήκη ενός ενθέματος, είτε να ελαττωθεί. 
Το μέγεθος του πηγουνιού επηρεάζει και την εικόνα της μύτης. Η απόκτηση ενός ιδανικού προφίλ λοιπόν, αρκετές φορές δεν είναι εφικτή μόνο με τη ρινοπλαστική. Έτσι, οι ασθενείς που υποβάλλονται σε ρινοπλαστική, μπορεί να χρειαστεί να υποβληθούν και σε γενειοπλαστική ώστε χρησιμοποιώντας το συνδυασμό αυτών των δύο χειρουργικών επεμβάσεων να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε το ιδανικό προφίλ για τον ασθενή.

Σε ποιες ηλικίες εφαρμόζεται;


Η Γενειοπλαστική μπορεί να εφαρμοστεί από την ηλικία των 18 ετών περίπου. Πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ο σχηματισμός του προσώπου διότι η γενειοπλαστική αποτελεί μία επέμβαση που μεταβάλλει συνολικά την αρμονία. 
 
Πόσο χρόνο διαρκεί συνολικά η διαδικασία ;


Η επέμβαση διαρκεί από 30 λεπτά έως 2 ώρες. Σε μία περίπου εβδομάδα ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις δραστηριότητές του.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X