Εξετάζει Μήτρογλου η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα, εκτός από τον Ορέστη Καρνέζη, εξετάζει και την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας «Diario de Noticias»!

Όπως αναφέρεται, οι «αετοί» προσπαθούν να βρουν έναν ικανό φορ για να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά και τα σοβαρά επιθετικά κενά που παρουσίασαν στο «Emirates Cup»! Την απόκτηση του στράικερ της Φούλαμ, φαίνεται να έχει εισηγηθεί ο τεχνικός των πρωταθλητών Πορτογαλίας, Ζόρζε Ζεζούς.

Να αναφέρουμε πως φέτος η Μπενφίκα δεν διανύει την καλύτερη περίοδό της στα οικονομικά της και η αποχώρηση βασικών παικτών της δεν έχει… συνοδευτεί από απόκτηση άλλων.
Ο τεχνικός της Μπενφίκα είδε τον Όσκαρ Καρντόσο να αποχωρεί για την Τραμπζονσπόρ και τώρα θέλει έναν σέντε φορ που να… βλέπει δίχτυα, πάντα με βάση τα όσα αναφέρει «Diario de Noticias»! Με τον Κώστα Μήτρογλου να έχει περίοπτη θέση στη λίστα του.

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές μέρες ο ιταλικός και ο πορτογαλικός Τύπος ανέφεραν πως η Μπενφίκα θέλει και τον Ορέστη Καρέζη (ανήκει στην Ουντινέζε)…

Σχετικά άρθρα