Αποχώρησε από την ΑΕΚ με… βόμβες ο Ζιάγκος!

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αποχώρησε δυσαρεστημένος μετά από 18 χρόνια από την ΑΕΚ!
Ο προπονητής που οδήγησε την «Βασίλισσα» στην επιστροφή στην Α1 από την Β’ Εθνική τόνισε ότι είναι «ανφέαρ» από την διοίκηση ότι το όνομα του χρησιμοποιείται με διαρροές ότι θα παραμείνει στην Ένωση ως συνεργάτης και ενώ ο αγωνιστικός σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη. Αποκάλυψε, επίσης, ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι απλήρωτοι από τον Δεκέμβριο του 2013.
Η δήλωση αποχώρησης του Ζιάγκου από την ΑΕΚ όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του γραφείου που τον εκπροσωπεί, την Sfera Sports Association του Γιώργου Σφαιρόπουλου:
«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στην μπασκετική ΑΕΚ, αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και το χρέος, να αποκαταστήσω την αλήθεια σε ό,τι αφορά στο όνομά μου.
1) Να καταγγείλω το επαναλαμβανόμενο unfair της χρησιμοποίησης του ονόματός μου εδώ και πολλές μέρες ως πιθανού συνεργάτη του νέου προπονητή της ομάδας, προκειμένου να ικανοποιηθούν επικοινωνιακές σκοπιμότητες. Ουδεμία επίσημη πρόταση έχει γίνει από πλευράς διοίκησης με προσδιορισμένα τον ακριβή ρόλο μου και τους όρους της συνεργασίας.
2) Να ενημερώσω ότι δεν τίθεται πλέον θέμα παραμονής μου στο Σύλλογο. Δικαιούμαι να μη δεχτώ το ρόλο του επιλαχόντα υποψηφίου συνεργάτη σε λίστα αναμονής, την ίδια στιγμή που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο αγωνιστικός και οργανωτικός σχεδιασμός της ομάδας από τη νέα διοικούσα επιτροπή και “εξωτερικούς συνεργάτες” εδώ και καιρό. Πολλώ δε μάλλον όταν βρισκόμαστε στο μήνα Αύγουστο και παραμένουμε απλήρωτοι εγώ και οι συνεργάτες μου από τον Δεκέμβριο του 2013.
Αποχωρώ απ την ομάδα με έναν απολογισμό 18 χρόνων τιμής και περηφάνειας.
Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια.
Βαγγέλης Ζιάγκος».

Σχετικά άρθρα