Μόνο χορηγός ο Κοντομηνάς στον ΠΑΟΚ

Ήταν μια μακρινή προοπτική που δεν είχε αίσια κατάληξη για τον ΠΑΟΚ. Τέλος τα περί ιδιοκτησιακής εμπλοκής Κοντομηνά στον ΠΑΟΚ…

Ο Μάνος Μαλελής είχε νέες επαφές μαζί του στην Αθήνα και παρά την προσπάθεια του, δεν κατέστη δυνατόν να πειστεί ο επιχειρηματίας να κάνει αυτό το άλμα. Χθες στην συνάντηση ήταν παρόντες Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος και ο Κοντομηνάς διαμήνυσε ότι θα στηρίξει χορηγικά.

Και το επόμενο βήμα; Θα γίνει προσπάθεια να συνεργαστεί ο Κοντομηνάς με τον ΠΑΟΚ μόνο μέσω χορηγίας, όπως γινόταν μέχρι τώρα. Θα γίνουν συζητήσεις με την DEMCO και αν προχωρήσει το ζήτημα, θα αφορά τις 120 χιλ. ευρώ-η ένα μέρος τους-που μόνο προφορικά συμφωνήθηκε πέρσι, αλλά λόγω ανωτέρας βίας δεν δόθηκαν ποτέ.

«Δεν υπάρχει τέτοια ένδειξη για το ιδιοκτησιακό, ίσως άλλη χρονιά, ξεχνάμε αυτό το θέμα, αλλά συνεχίζουμε για 3η χρονιά την χορηγική βοήθεια στον ΠΑΟΚ», τόνισε στον Arena FM ο Μάνος Μαλελής, που είπε τα καλύτερα για την απόκτηση του Κάρτερ και πρόσθεσε ότι θα γίνουν και άλλες καλές κινήσεις. «Από δω και πέρα μόνο χαρές θα έχουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ», υποσχέθηκε ο συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά.

Πηγή: basketplus.gr

Σχετικά άρθρα