Ανακοίνωσε Μπογκντάνοφ και Άλαν ο Εργοτέλης

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Εργοτέλη καθώς ο κρητικός σύλλογος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 24χρονου Ουκρανού μέσου, Αντρέι Μπογκντάνοφ αλλά και του 26χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Άλαν Σόουζα.
Η ανακοίνωση για Μπογκντάνοφ:
Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή Ουκρανού Andrii Bogdanov για τον επόμενο χρόνο.
Ο 24χρονος (21/01/1990) μέσος έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, τόνισε: «Σήμερα είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Θέλω πολύ να ξεκινήσω δουλειά με τη νέα μου ομάδα, τον Εργοτέλη.  Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι θα δώσω το 100% για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους μας. Όλοι μαζί ως σύνολο θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα ψηλά».
Η ανακοίνωση για Άλαν:
Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο Alan Da Silva Souza μέχρι τις 30/06/2015.
Έπειτα την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, δήλωσε: «Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Χαίρομαι που ανήκω στον Εργοτέλη και είμαι σίγουρος ότι έκανα την σωστή επιλογή. Θέλω με την απόδοση μου να κάνω τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της ομάδας ευτυχισμένους. Ξεκινάει η δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχετικά άρθρα