Μπόγρης: «Η Ανδόρα με ήθελε περισσότερο»

Για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ισπανία για χάρη της Ανδόρας μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας ομάδας του.

«Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Είχα άλλες προτάσεις, αλλά η Ανδόρα ήταν η ομάδα που με ήθελε περισσότερο. Τους ενδιέφερα πολύ και το εκτίμησα. Συν τοις άλλοις, αντιλήφθηκα πως θα γίνω μέλος μιας ομάδας που είναι σαν οικογένεια. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να είσαι μέλος μιας ομάδας που παλεύει συλλογικά για τους στόχους της. Είχα μια πολύ καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ και θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα. Με πίστεψαν και με βοήθησαν πολύ. Δεν χρειάζεται συστάσεις η ισπανική λίγκα, είναι η καλύτερη στην Ευρώπη. Οι περισσότεροι παίκτες της Ευρώπης έχουν στόχο να παίζουν εκεί. Η Ανδόρα μου μοιάζει. Είναι ένας σύλλογος που προοδεύει και είμαι βέβαιος πως θα το κάνει και στην ACB. Είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε μια καλή χρονιά και θέλω να βοηθήσω σε αυτό. Δουλεύω σκληρά για την ομάδα και τον εαυτό μου. Ανυπομονώ να αρχίσουμε τη δουλειά. Έχω ενημερωθεί για τη φιλοσοφία της νέας μου ομάδας και του προπονητή».

Για την ισπανική πόλη: «Ξέρω πως είναι μια όμορφη περιοχή, έχω δει πολλές φωτογραφίες και μου άρεσε. Πιστεύω πως θα είναι ιδανικό μέρος για μένα, για να ζήσω και να είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στο μπάσκετ».

Σχετικά άρθρα