Σοκ στην Γκρόιτερ Φιρτ με τον Αζέμι (pics)

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Ιλίρ Αζέμι, που παίζει στην Γκρόιτερ Φιρτ, καθώς είχε τρομερό ατύχημα, από το οποίο σώθηκε από θαύμα!

Ο 22άχρονος επιθετικός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, μάρκας Audi, συγκρούστηκε με ένα βαν και κατέληξε σε μια κολώνα.  Το αυτοκίνητό του κυριολεκτικά διαλύθηκε. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περισσότερα από 40 λεπτά για να απεγκλωβίσουν τον παίκτη της Γκρόιτερ Φιρτ.

Όπως είπαμε ο Αζέμι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Φιρτ, ενώ η διοίκηση της Γκρόιτερ ενημέρωσε πως θα είναι συνέχεια δίπλα του σε ότι και χρειαστεί για να μπορέσει να αναρρώσει. Έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά του, ενώ έχει χτυπήσει και στους πνεύμονες. 

«Η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι σοβαρή. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις το ποδόσφαιρο και όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Προέχει να γίνει καλά ο παίκτη», είπε άνθρωπος της διοίκησης της ομάδας του.
«Θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Ιλίρ και θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει σύντομα και πιο δυνατός», υποστήριξε ο πρόεδρος της Γκρόιτερ Φιρτ, Χέλμουτ Χακ.

Να αναφέρουμε πως ο Ιλίρ Αζέμι και η διοίκηση της ομάδας του είχαν διαφωνήσει πριν από λίγες ημέρες, αφού δεν τον παραχώρησε ο σύλλογός του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης που φερόταν να θέλει να τον αποκτήσει!

Σχετικά άρθρα