Απίστευτη γκάφα από Λέγκια!

Ανατροπή μπορεί να έχουμε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λικγ στο… δρόμο των πρωταθλητών, καθώς η Λέγκια κινδυνεύει να χάσει την θέση της. Η πρωταθλήτρια Πολωνίας μπορεί να έφτασε στην πρόκριση με δυο σπουδαίες νίκες κόντρα στην Σέλτικ στον γ’ προκριματικό γύρο, αλλά οι «Κέλτες» έχουν πιθανότητες να βρεθούν αυτοί στη θέση της, χάρη σε τεράστιο λάθος της Λέγκια με τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής!  
Μιλάμε για τον Μπάρτος Μπερεζίνσκι, που μπήκε στα 86’ στην θέση του Ζίρο στην ρεβάνς του «Σέλτικ», δίχως να έχει δικαίωμα συμμετοχής. Έτσι, η UEFA ξεκίνησε έρευνα έτσι υπάρχει κίνδυνος με την παρουσία της Λέγκια στα πλέι-οφ!
Να θυμίσουμε πως οι «καθολικοί», ηττήθηκαν και στη Σκωτία με 2-0 από τους Πολωνούς (4-1 το πρώτο ματς)!

Να αναφέρουμε πως η Λέγκια στο γκρουπ των πρωταθλητών είναι στους αδύναμους και υποψήφια αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ . Εάν  περάσει η Σέλτικ, θα πάει αυτή στους δυνατούς, και θα… υποβιβαστεί η Λουντόγκορετς στους αδύναμους…  

Το θέμα επιβεβαίωσε και η Λέγκια με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ακόμα πως έστειλε και τις απαραίτητες εξηγήσεις στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA για την χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου παίκτη.

Να θυμίσουμε πως ο Μπάρτος Μπερεζίνσκι είχε αποβληθεί πέρυσι στην νίκη της Λέγκια στην Κύπρο με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού! Στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς της Λέγκια, και φέρεται να μην είχε δηλωθεί στα προηγούμενα ματς.
 
Υπάρχει πάντως και μια παρόμοια περίπτωση το 2010, όταν η Ντέμπρετσεν χρησιμοποίηση παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με την Λίτεξ Λόβετς, η οποία έκανε ένσταση, αλλά η UEFA τιμώρησε με πρόστιμο τους Ούγγρους. Η πειθαρχική επιτροπή θεώρησε ότι η χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου παίκτη δεν επηρέασε το τελικό 4-1…

Σχετικά άρθρα