Παράσχος: «Σοκ για όλους μας»

Την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του Ατρόμητου από τη Σαράγεβο εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Παράσχος.

Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα σοκ για όλους μας. Σε όσες αγωνιστικές είμαι εγώ στην ομάδα, δεν θυμάμαι χειρότερο παιχνίδι. Αυτό ήταν το χειρότερο από όλα. Παρότι είχαμε προετοιμαστεί και την παραμονή του αγώνα είχε πει εδώ πως αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, δεν κατάφερε κανείς μας να βρεθεί σε καλή μέρα και ήρθε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν, κανείς δεν ξεχώρισε και δυστυχώς ήρθε αυτή η κακή εικόνα».

Για την έλλειψη πάθους της ομάδας: «Αυτό το πάθος σίγουρα έλειψε. Με το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, χάσαμε το πάθος που είχαμε. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, η ομάδα δεν ήταν προετοιμασμένη για ένα τέτοιο παιχνίδι. Η ομάδα με 4,5 εβδομάδες προετοιμασία δεν ήταν έτοιμη για 120 λεπτά αγώνα. Το πάθος θα μπορούσε να βγει στο ενενηντάλεπτο, αλλά ήμασταν όλοι σε μια μετριότητα, κανείς δεν έκανε το κάτι παραπάνω για να βοηθήσει την ομάδα».

Για το αν ο Ατρόμητος υποτίμησε τη Σαράγεβο: «Δεν υποτιμήσαμε καθόλου την ομάδα αυτή. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω σε αυτό, ξέραμε πως έχουν εμπειρία και ποιότητα. Προετοιμαστήκαμε για να αρχίσουμε το ματς σαν να ξεκινάμε από το μηδέν. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε αυτό να το περάσουμε στα παιδιά και να το δείξουμε στο γήπεδο».

Για τις αδυναμίες της ομάδας: «Οι αδυναμίες δεν φάνηκαν στο περσινό πρωτάθλημα. Ίσως για να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή χρειάζεσαι μια πληθώρα ποδοσφαιριστών για να δώσουμε λύσεις, όμως, από τη στιγμή που το μπάτζετ της ομάδας είναι συγκεκριμένο, θα πρέπει να συνεχίσουμε με αυτούς τους παίκτες».

Για τη δήλωση του Ούσκουπλιτς ότι τακτικά κλείδωσε το ματς: «Μετά από κάθε παιχνίδι οι προπονητές μπορούν να δουν κάτι παραπάνω τακτικά. Στο δεύτερο παιχνίδι, από τη στιγμή που κέρδισε ο αντίπαλος, πάει να πει πως είδε καλύτερα το ματς».

Για το αν ο Ατρόμητος θα συνεχίσει με 3-5-2 και για την επιλογή του Φάμπιο: «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε με τον Φάμπιο, πήγε καλά στις προπονήσεις και στο κέντρο της άμυνάς τους είχαν δυνατά παιδιά στις μονομαχίες, για αυτό τον χρησιμοποιήσαμε μαζί με τον Καραμάνο. Από εκεί και πέρα και ο Ναπολεόνι δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση για αυτό προτιμήθηκε ο Φάμπιο. Τώρα για το σύστημα, θα το δούμε. Με αυτό κερδίσαμε στη Βοσνία και πίστεψα πως στο γήπεδό μας δύσκολα θα μας απειλήσει ο αντίπαλος. Όμως, δεχθήκαμε το γκολ, το αλλάξαμε κατά τη διάρκεια, αλλά πλέον είχαμε εκνευρισμό και δεν καταφέραμε κάτι».

Για την ανετοιμότητα του Τάτου και την απουσία του Ούμπιντες: «Ο Τάτος δεν είναι 100% έτοιμος, για αυτό δεν ξεκινάει από την αρχή. Τα δυο χρόνια που ήταν στον Άρη κυρίως, είχε εγκαταλείψει τον εαυτό του. Από εκεί και πέρα, ήταν μεγάλη η απουσία του Ούμπιδες, και μας χτύπησε την παραμονή του ματς στη Βοσνία. Δυστυχώς σήμερα, οι δυο αμυντικοί μέσοι μας, Πίτου και Δημούτσος, που ήταν κορυφαίοι στη Βοσνία, σήμερα δεν ήταν καλοί».

Σχετικά άρθρα