Αρχική / More / Αθλητικά / Από Θεσσαλονίκη, Ιταλία και Λονδίνο…
Από Θεσσαλονίκη, Ιταλία και Λονδίνο... thumbnail

Από Θεσσαλονίκη, Ιταλία και Λονδίνο…

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το ταξίδι του ΠΑΟΚ με προορισμό το Λονδίνο. Και αυτό διότι το αεροσκάφος που θα μεταφέρει τα μέλη της αποστολής, δεν έχει την δυνατότητα να καλύψει όλη την απόσταση από την Θεσσαλονίκη, έως το Λονδίνο, χωρίς ανεφοδιασμό. Για αυτό τον λόγο αποφασίστηκε έγκαιρα, σε σύσκεψη που έγινε στην ΠΑΕ να γίνει ο ανεφοδιασμός του αεροσκάφους στην Ιταλία. Και στην συνέχεια θα φθάσει τελικά στο Λονδίνο η αποστολή τού ΠΑΟΚ για το μεθαυριανό φιλικό με την ΚΠΡ.

Κι όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, ο βαθμός ταλαιπωρίας για τα μέλη της αποστολής θα είναι αρκετά μεγάλος, αφού ένα ταξίδι τριών ωρών μετατρέπεται αυτομάτως σχεδόν σε πεντάωρο, τόσο κατά την πτήση για την αγγλική πρωτεύουσα, όσο και κατά την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Αναμφίβολα, όλα τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να «οπλιστούν» με μεγάλη υπομονή σε αυτό το πολύωρο ταξίδι. Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί πριν από αρκετά χρόνια, όταν ο ΠΑΟΚ και πάλι με τον Αναστασιάδη προπονητή, είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Λεισόες. Τότε, το αεροπλάνο που μετέφερε τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ, είχε κάνει τον ανεφοδιασμό στην Σικελία.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X