Χωρίς Ντουράντ στο Μουντομπάσκετ οι ΗΠΑ!

Αποδυναμώθηκε κι άλλο το ρόστερ της εθνικής ομάδας των Η.Π.Α. ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ισπανίας. Μετά από τις ηχηρές απουσίες των Λεμπρόν Τζέιμς, Καρμέλο Άντονι, Κρις Πολ, Ντουάιτ Χάουαρντ, Κόμπι Μπράιαντ, Μπλέικ Γκρίφιν, Κέβιν Λοβ, Πολ Τζορτζ, Κρις Μπος, Ντουέιν Ουέιντ κ.α., ήρθε να προστεθεί και αυτή του Κέβιν Νουράντ…

Ο σούπερ σταρ της Θάντερ και ηγέτης της Team USA δεν θα ενισχύσει τελικά την προσπάθεια της ομάδας του Μάικ Σιζέφσκι καθώς όπως δήλωσε είναι εξουθενωμένος και θα πρέπει να ξεκουραστεί προκειμένου να είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά στο NBA.

«Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση. Θεωρώ μεγάλη ευθύνη να εκπροσωπώ τη χώρα μου και ξέρω πως οφείλω στους συμπαίκτες μου να είμαι 100% προσηλωμένος στο στόχο μας. Μετά τη συμμετοχή στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας αντιλήφθηκα πως δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στην ευθύνη τόσο από πλευράς χρόνου, όσο και από πλευράς ενέργειας. Πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω και να ξεκουραστώ πνευματικά και σωματικά για την ερχόμενη σεζόν στο ΝΒΑ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντουράντ.

Έτσι λοιπόν, μετά και την αποχώρηση του Ντουράντ, το ρόστερ των Η.Π.Α. αποτελείται από 15 παίκτες οι οποίοι είναι οι: Ντέρικ Ρόουζ, Στίβεν Κάρι, Κλέι Τόμπσον, Τζέιμς Χάρντεν, Ντεμάρκους Κάζινς, Άντονι Ντέιβις, Ντεμάρ ΝτεΡόζαν, Αντρέ Ντράμοντ, Κένεθ Φαρίντ, Γκόρντον Χέιγουορντ, Κάιρι Ίρβινγκ, Κάιλ Κόρβερ, Ντέμιαν Λίλαρντ και Τσάντλερ Πάρσονς.

Σχετικά άρθρα