Πλησιάζει ο Κατσουράνης

Αυξάνονται καθημερινά οι πιθανότητες επιστροφής του Κώστα Κατσουράνη στην ΑΕΚ. Το όνομα του διεθνούς μέσου βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της “Ένωσης” και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει το θέμα καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως ο “Κατσούρ” μπορεί να βοηθήσει τους “κιτρινόμαυρους” με την εμπειρία και την ποιότητά του.

Με δεδομένο ότι ο διακαής πόθος του “Δικεφάλου”, Δημήτρης Κουρμπέλης, απομακρύνθηκε για οικονομικούς λόγους μετά την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος αμυντικός μέσος στην ελληνική αγορά που να “συγκινεί” τους “κιτρινόμαυρους”, η επιστροφή του Κατσουράνη έπειτα από οκτώ χρόνια φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ. Βέβαια, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει παραδώσει στους Δέλλα και Μπάγεβιτς λίστα με υποψήφιους στόχους από το εξωτερικό όμως, η μία θέση ξένου που έχει απομείνει στο ρόστερ θα προτιμηθεί να καλυφτεί από έναν επιθετικό.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η επιθυμία του παίκτη να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ καθώς, όπως τονίζει η εφημερίδα “Ώρα των Σπορ”, ο Κατσουράνης τονίζει στο περιβάλλον του πως: «Για μένα το θέμα της ΑΕΚ είναι πάντα ανοιχτό».

Σχετικά άρθρα