Δεκατρία δίδυμα και ο Σαρρής

Η αποστολή της ΑΕΚ όπως είναι γνωστό αποτελείται από 27 παίκτες. Στα δωμάτια του προπονητικού κέντρου λοιπόν δημιουργήθηκαν δώδεκα «δίδυμα», ενώ ένας «κιτρινόμαυρος» θα είναι μόνος και… έρημος (εκτός και αν «σκάσει» κάποια μεταγραφή).
Ο λόγος για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, Γιώργο Σαρρή. Από τους «παλιούς» μόνο ο Βούρας και ο Τζανετόπουλος είχαν «νέο» στο δωμάτιό τους, ενώ οι υπόλοιποι δώδεκα παραμένοντες από την περσινή σεζόν δημιούργησαν έξι «ζευγάρια».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αυτοκόλλητοι Ανάκογλου και Πλατέλλας θα μένουν μαζί, όπως και οι Κορδέρο και Ντακόλ, οι οποίοι κάνουν παρέα και εκτός… ΑΕΚ, ενώ έχουν και τον ίδιο ατζέντη. Δίδυμο συνθέτουν επίσης οι over 30 Γεωργέας και Ρόβας, οι Ανέστης και Μ. Ντούνης που γνωρίζονται από τον Πανιώνιο, ενώ το «βαρύ» χαρτί, Έλντερ Μπαρμπόσα θα… συγκατοικεί προσωρινά με τον Αμπλαγιέ Φαγιέ.
Αναλυτικά τα δεκατρία «ζευγάρια»:
Γεωργέας – Ρόβας, Κορδέρο – Ντακόλ, Ανάκογλου – Πλατέλλας, Γροντής – Πεταυράκης, Μπρέσεβιτς – Τσεβάς, Καραγκιολίδης – Ντούνης Π., Βούρας – Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος – Κολοβέτσιος, Αραβίδης – Μάνταλος, Μπαρμπόσα – Φαγιέ, Λαμπρόπουλος – Μπακάκης, Ανέστης – Ντούνης και Σβάρνας – Ζόριτς. Όπως προαναφέραμε, μόνος του –μέχρι… νεωτέρας- θα μένει ο Γιώργος Σαρρής.

Σχετικά άρθρα