«Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Όνειρο χαρακτήρισε ο Κώστας Παπανικολάου την μεταγραφή του στους Χιούστον Ρόκετς και ομολόγησε ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ότι θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ την νέα σεζόν.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πράξη», είπε χαρακτηριστικά ο 24χρόνος φόργουορντ μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Γαλλία στον ΑΝΤ1, και επισήμανε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι μου συμβαίνει. Τώρα είμαι αφοσιωμένος στην Εθνική. Αυτό που προέχει είναι η χώρα μας. Σε αυτό πρέπει να συμβάλουμε όλοι. Ομολογώ ωστόσο, πως νιώθω ευλογημένος, για όσα μου έχει δώσει ο Θεός».

«Ευχαριστώ την οικογένεια μου, που μου έχει σταθεί», τόνισε ο Παπανικολάου. «Τους οφείλω πολλά, για τον τρόπο που με μεγάλωσαν και το ήθος που με δίδαξαν. Χάρη σε εκείνους έμαθα στον αθλητισμό να κάνω όνειρα, να δουλεύω σκληρά, να κοιτάω μπροστά».

«Ο στόχος μας δεν είναι να χαιρόμαστε με νίκες στα φιλικά, αλλά να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε, τι κάνουμε καλά και τι όχι», σχολίασε ο 24χρόνος φόργουρντ για την προσπάθεια της «επίσημης αγαπημένης». «Η ομάδα έχει απίστευτη όρεξη, διάθεση και ενέργεια. Είναι πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και αυτό βοηθά να έχουμε περισσότερη όρεξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία που βάζουν οι παλαιότεροι». «Θεωρώ πως είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, έχουμε πολλά πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο Μουντομπάσκετ», υπογράμμισε ο Παπανικολάου.

Σχετικά άρθρα