«Οδηγός για την συνέχεια το τελευταίο δεκάλεπτο»

«Το τελευταίο δεκάλεπτο πρέπει να είναι… οδηγός μας για την συνέχεια», επισήμανε ο Κώστας Καϊμακόγλου μετά την αποψινή ήττα της Εθνικής ομάδας από την Γαλλία.

«Όπως είπαμε μετά την αναμέτρηση με τη Σερβία ότι δεν θέλουμε διθυράμβους, έτσι και σήμερα δεν θέλουμε… κηδείες», σχολίασε αρχικά ο 31χρόνος φόργουορντ της «επίσημης αγαπημένης» και εξήγησε ότι: «Είμαστε στα παιχνίδια προετοιμασίας, είναι καλό να βλέπουμε και τα πάνω μας και τα κάτω μας. Θέλουμε να δούμε πως αντιδρά η ομάδα σε όλες τις καταστάσεις και θέλουμε να δούμε τα λάθη μας. Στο στάδιο που βρισκόμαστε σίγουρα θα πρέπει να μας πειράζει όταν ένα παιχνίδι «φεύγει» πολύ, αλλά από την άλλη θα πρέπει να αισθανόμαστε ότι είναι καλό να βλέπουμε τα λάθη μας, ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά και να γίνουμε καλύτεροι».

«Μπορεί πολύ να θεωρούν πως δεν είναι τόσο σημαντικό, όμως, το γεγονός ότι ένα φιλικό παιχνίδι το «γυρίσαμε» από μια τόσο μεγάλη διαφορά και το κάναμε ντέρμπι, δείχνει το χαρακτήρα αυτής της ομάδας», τόνισε ο Καϊμακόγλου και σημείωσε: «Αυτό χτίζεται μέσα από τέτοια παιχνίδια. Όταν είσαι κάτω στο σκορ ποτέ δεν πρέπει να σταματάς να πολεμάς. Και όταν είσαι πάνω αντιστρόφως, πρέπει να κάνεις το ίδιο. Να μην σε απασχολεί το ότι είσαι ψηλά, αλλά να παλεύεις για να διευρύνεις κι άλλο τη διαφορά. Θεωρώ ότι το τελευταίο δεκάλεπτο θα πρέπει να είναι οδηγός μας για τη συνέχεια. Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε. Επίσης, πρέπει να δούμε πως παίξαμε… Παίξαμε καλύτερη άμυνα, παίξαμε με αλλαγές, αλλάξαμε το ρυθμό και θεωρώ πως σε κάποιες αντίστοιχες συνθήκες θα μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό ως όπλο».

Σχετικά άρθρα