ΑΕΚ όπως λέμε… Dortmund!

ΑΕΚ και Puma συνεχίζουν για όγδοη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία τους και όπως είναι γνωστό, η νέα εμφάνιση της ΑΕΚ, ή για να κυριολεκτούμε η νέα φανέλα των ποδοσφαιριστών της «Ένωσης» θα είναι ριγέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία, έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή του αθλητικού υλικού που θα φοράνε οι «κιτρινόμαυροι» τη σεζόν 2014-2015 και οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η νέα φανέλα θα θυμίζει αρκετά αυτή που φόρεσαν οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ στους εντός έδρας αγώνες του Champions League την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Τη χρονιά δηλαδή που έφτασαν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Στην εικόνα που σας παρουσιάζουμε –με τη βοήθεια και του photoshop- προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνιση της ΑΕΚ στη δεύτερη και -όλοι ελπίζουν- τελευταία χρονιά μακριά από τα σαλόνια της Super League.

Αξίζει να σημειώσουμε πως δεύτερη εμφάνιση θα είναι η μαύρη, η οποία πέρσι δε φορέθηκε καθόλου (!), ενώ τρίτη θα παραμείνει η «λευκή», με την οποία αγωνίστηκε η ΑΕΚ και στο πρόσφατο φιλικό με τη Skoda Ξάνθη.

Κάνοντας μία μίνι ιστορική αναδρομή μπορούμε να διαπιστώσουμε πως ριγέ ήταν η πρώτη φανέλα της ιστορίας της ΑΕΚ, η οποία φόρεσε ανάλογες εμφανίσεις το 1949, το 1955, το 1958, το 1972, το 1973, τις περιόδους 2002 – 2004 (Nike) και τη σεζόν 2010-2011 με την οποία στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος και έφερε και εκείνη την υπογραφή της Puma.

Εκκρεμότητα ο χορηγός
Αν και στην εικόνα που σας παρουσιάζουμε εμφανίζεται ως χορηγός το Τζόκερ, κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως το συγκεκριμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα είναι και φέτος βασικός χορηγός στην εμφάνιση της ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται, όμως δεν είναι βέβαιο. Το θέμα του χορηγού της φανέλας χειρίζεται προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος επιθυμεί να κάνει το καλύτερο δυνατό deal για την ομάδα.

Σχετικά άρθρα