Η Λέγκια ζητάει να παίξουν ξανά με την Σέλτικ

Η Λέγκια τιμωρήθηκε από την UEFA για την γκέλα της να χρησιμοποιήσει τιμωρημένο παίκτη στη ρεβάνς με την Σέλιτκ για τον γ’ προκριματικό γύρο, αλλά ζητάει μια… δεύτερη ευκαιρία, για το ποια ομάδα θα παίξει από τις δυο στα πλέι οφ.  
Συγκεκριμένα, με ανοιχτό γράμμα προς τους «Κέλτες», ζητά να γίνει ένας αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων, και η νικήτρια να παίξει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, σ’ αυτό το θέμα η τελική απόφαση ανήκει βέβαια στην UEFA…

Να θυμίσουμε πως η Λέγκια νίκησε και στα δυο ματς, 4-1 στην Βαρσοβία και 2-0 στην Σκωτία, αλλά δεν μπήκε στην κληρωτίδα για τα πλέι οφ, γιατί τιμωρήθηκε από την UEFA για την χρησιμοποίηση του τιμωρημένου, Μπάρτος Μπερεζίνσκι στην δεύτερη αναμέτρηση.
Η Σέλτικ πήρε την θέση της στην κληρωτίδα και έχει κληρωθεί με την Μάριμπορ, ενώ η πρωταθλήτρια Πολωνίας μπήκε σ’ αυτή του Γιουρόπα και… έπεσε με την Ακτόμπε.

«Να βρεθούμε στην Βαρσοβία ή στην Γλασκώβη και να λύσουμε το θέμα έντιμα», γράφει στο γράμμα ο συνιδιοκτήτης της Λέγκια, Ντάριους Μιοντούσκι, ο οποίος περιγράφει την τιμωρία της UEFA ως άδικη και αντίθετη με το πνεύμα του fair play. Λογικά είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο…

Σχετικά άρθρα