Ανεβάζει στροφές ο Μπαράλες, θεραπεία για δύο

Μετά το χθεσινό (09/08) ρεπό που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Στάικος Βεργέτης, προκειμένου να ξεκουραστούν από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Europa League, ξεκίνησε πάλι σήμερα (10/08) το απόγευμα το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα Τρίπολης.
Το πρώτο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και τελειώματα φάσεων, ενώ το δεύτερο είχε πολλές ασκήσεις με μπάλα για να ολοκληρωθεί με «διπλό» στο μισό γήπεδο.
Ο Μπαράλες ανεβάζει ολοένα και περισσότερο ρυθμούς ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ Σανκαρέ και Μπαντιμπανγκά έκαναν σήμερα θεραπεία. Αύριο θα εκτιμηθεί πόσο σοβαρή κατάσταση είναι οι τραυματισμοί τους από το παιχνίδι με την γερμανική Μάιντς και μετά τις εξετάσεις που έκαναν.
Θεραπεία ακολουθούν και οι Τορμένα, Κιτόκο, ενώ ο νεοαποκτηθέντας Τιε Μπι πήρε άδεια για να επιστρέψει στη χώρα του, προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του είδη και από την Τρίτη θα μπει στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.
Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί με πρωινές προπονήσεις Δευτέρα και Τρίτη, ενώ την Τετάρτη το απόγευμα θα δώσει φιλικό παιχνίδι στις 19:30 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Σχετικά άρθρα