Όλα τώρα για τους φορ

Η απόκτηση δύο επιθετικών είναι ο επόμενος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού ώστε να ολοκληρωθεί ένα πανίσχυρο ρόστερ για την επόμενη περίοδο, μετά την έλευση κορυφαίων σταρ από την Μπαρτσελόνα (Αφελάι, Αμπιντάλ) αλλά και την ενίσχυση όλων των γραμμών με Μποτία, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Κασάμι, Ντοσεβί, Γκαζαριάν, Φορτούνη. 
 
Ο Ολυμπιακός περιμένει ότι ο ένας εκ των δύο φορ θα είναι ο Άλαν Πουλίδο καθώς παραμένει η βεβαιότητα δικαίωσης του Μεξικανού φορ στη δικαστική διαμάχη του με τη FIFA. 
 
Για τη θέση του βασικού στράικερ ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Σοριάνο της Σάλτσμπουργκ, για τον οποίο – σύμφωνα με τη Goalnews – ο Μίτσελ έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον. 
 
Ανοιχτές είναι οι περιπτώσεις του Κώστα Μήτρογλου που πιέζει για την επιστροφή του, του Ζόνας της Βαλένθια και του Φόσεν της Γκενκ. Με τον Ολυμπιακό να εξετάζει πολλές άλλες επιλογές, ενώ έχει προτάσεις και για νεαρούς επιθετικούς από τη β ομάδα της Μπαρτσελόνα.
 
Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στην υπόθεση παραχώρησης του Κώστα Μανωλά για τον οποίο ερίζουν Γιουβέντους, Νάπολι και Ρόμα στην Ιταλία. Οι Άγγλοι επιμένουν για Γιουνάιτεντ, αλλά και για Άρσεναλ μετά την πώληση του Βερμάλεν. 
 
Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Ερίκ Αμπιντάλ και του φιλικού της Τετάρτης με την Μπιλμπάο, για το οποίο αρχίζει από το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων.
 
Ο Αφελάι πήγε στην Ισπανία για να μαζέψει τα πράγματά του και επιστρέφει σήμερα για να αρχίσει προπονήσεις. Μπορεί να είναι στην αποστολή για το φιλικό του Σαββάτου με τη Φενέρ ο Ολλανδός άσος που ήταν εντυπωσιασμένος απ’ όσα συνάντησε στον Πειραιά. 

Σχετικά άρθρα