Ρέντναπ: «Ομάδα που ξέρει τι θέλει ο ΠΑΟΚ»

Θετική εικόνα άφησε στον προπονητή της ΚΠΡ, Χάρι Ρέντναπ ο ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο φιλικό στο Λονδίνο.

«Η συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που κέρδισε το φιλικό. Ήταν πολύ καλός τακτικά, ήταν ομάδα που ξέρει τι θέλει και ομάδα που ξέρει πως να εμποδίσει τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Ο ΠΑΟΚ μας προβλημάτισε έχοντας μεγάλη κατοχή μπάλας, εμείς δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό», είπε αρχικά ο Ρέντναπ σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Ο Ρέντναπ έχει κακές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ αφού τον είχε αντιμετωπίσει ως προπονητής της Τότεναμ στο Europa League. «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έχει και νίκες, έχει και ήττες. Τότε η Τότεναμ ήταν μια ομάδα που είχε βάλει στόχο να βρεθεί στη πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να βγει στο Champions League. Όταν μια αγγλική ομάδα βάζει τέτοιο στόχο, το Europa League περνάει σε δεύτερη μοίρα. Το να παίζεις Δευτέρα–Πέμπτη-Κυριακή δεν ήταν ό,τι καλύτερο και στο μυαλό μας το Europa League είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα. Δεν υποτιμώ το τι συνέβη τότε ούτε θέλω να δικαιολογηθώ, γιατί σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, αλλά ο πρώτος μας στόχος τότε ήταν να η πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ», τόνισε.

Μάλιστα, έκανε και σύγκριση των δύο ομάδων του ΠΑΟΚ, τότε και τώρα.«Ο σημερινός ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Κοιτάξτε, δεν είναι μόνο να συγκρίνεις την ίδια ομάδα αναφορικά με το πώς ήταν πριν από δύο ή τρία χρόνια και πώς είναι τώρα σε σχέση με ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να συγκρίνεις και τον αντίπαλο που αντιμετώπιζες. Τότε, η Τότεναμ είχε παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως τον Μπέιλ και τον Μόντριτς. Και δεν ήταν μόνο αυτοί καθώς υπήρχε ένα σύνολο που έβαζε στόχο την τετράδα, ενώ τώρα η ΚΠΡ είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα