Διαρκείας με μειωμένες τιμές στον ΠΑΟΚ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας του ΠΑΟΚ με μειωμένες τιμές θα συνεχιστεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με τις ειδικά προνομιακές και μειωμένες μέχρι και 40% τιμές, θα συνεχιστεί για δύο (2) ακόμη εβδομάδες. Σε αυτό το διάστημα, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν τις θέσεις τους στο PAOK Sports Arena με προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 56€, ενώ οι νέοι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να ζήσουν μία χρονιά γεμάτη εμπειρίες και δράση σε Ελληνικό Πρωτάθλημα και Eurocup με εισιτήρια διαρκείας από 64€.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ξεκίνησε. Το νέο πρωτάθλημα έρχεται και μαζί του ο νέος ΠΑΟΚ του Σούλη Μαρκόπουλου, του καλύτερου Έλληνα προπονητή! Μην χάσετε ούτε λεπτό από τους αγώνες του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» και με τα εισιτήρια διαρκείας εξασφαλίστε την θέση σας στο PAOK Sports Arena και με την στήριξή σας δώστε στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται…

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνει από τις 25 Αυγούστου 2014 και μετά, ενώ για τους πρώτους 500 που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα υπάρχει δώρο ένα T-shirt του ΠΑΟΚ. Από την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί κανονικά με νέα τιμές, που θα ξεκινούν πλέον από 80€.

Όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 μπορείτε να τις διαβάσετε ΕΔΩ».

 

Σχετικά άρθρα