Θέλει εξωτερικό, έχει προτάσεις από Ελλάδα

Το μέλλον του Σωτήρη Νίνη ως προς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι αβέβαιο. Ο διεθνής μέσος έχει βρεθεί στη μέση μιας περίπλοκης κατάστασης και στην παρούσα φάση ουδείς μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη. 

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Πάρμα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016, έχει καταστήσει σαφές στην πλευρά του 24χρονου ποδοσφαιριστή ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας ούτε τη νέα σεζόν. Ο ιταλικός σύλλογος προσπαθεί να απεμπλακεί από το «βαρύ» συμβόλαιο που εξασφαλίζει 800.000 ευρώ ετησίως στον Νίνη, ενώ ο ποδοσφαιριστής δεν συζητάει τίποτα άλλο παρά μόνο να μείνει ελεύθερος. Ο ατζέντης του παίκτη είναι σε συζητήσεις με την Πάρμα και παράλληλα αναζητεί την επόμενη ομάδα του Έλληνα μέσου.

Ο Νίνης επιθυμεί να παραμείνει στο εξωτερικό από τη στιγμή που βλέπει ότι η προσδοκία επιστροφής του στον Παναθηναϊκό δύσκολα θα εκπληρωθεί στην παρούσα φάση. Το πρόβλημα είναι σαφές ότι έγκειται στους ενδοιασμούς που υπάρχουν για την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη μετά από μια σαφώς υποτονική παρουσία την περσινή σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί στο εξωτερικό να μην υπάρχει κάτι χειροπιαστό προς το παρόν και στον Παναθηναϊκό να μην κινούνται για να υποβάλουν προσφορά, όμως από την Ελλάδα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον ομάδων. Πιο «ζεστός» είναι ο Ατρόμητος ενώ σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Αστέρας Τρίπολης. Σίγουρα τον θέλει πολύ ο ΟΦΗ με τον Τζενάρο Γκατούζο να εκφράζεται ιδιαιτέρως θετικά για τον παίκτη. Το πρόβλημα σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι το οικονομικό, αφού καμία ομάδα δεν μπορεί να προσφέρει συμβόλαιο πάνω από 180.000 ευρώ στον Νίνη. Ο Έλληνας μέσος έχει πια στη διάθεσή του 19 ημέρες για να λύσει το συμβόλαιό του με την Πάρμα και να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Σχετικά άρθρα