Σηφάκης και Τζόρβας στη λίστα του ΠΑΟΚ

Αποφασισμένοι να αποκτήσουν τερματοφύλακα είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ήδη έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με δύο Έλληνες διεθνείς γκολκίπερ να είναι στην κορυφή της λίστας. Ο λόγος για τον Μιχάλη Σηφάκη και τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ζητήσει να αναπληρωθεί το κενό που προκύπτει από την απροθυμία του Σαρλς Ιτάνζ να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Ο Καμερουνέζος αναζητεί ομάδα για να φύγει από τον ΠΑΟΚ, λύνοντας το συμβόλαιο που έχει για ακόμα ένα χρόνο στο Δικέφαλο του Βορρά. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχει προκύψει ενδιαφέρον για τον Ιτάνζ (μετά από την απογοητευτική παρουσία του Καμερούν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο) και αυτό ίσως να δημιουργήσει πρόβλημα στο Δικέφαλο του Βορρά, διατηρώντας στο ρόστερ του έναν παίκτη που δεν υπολογίζει.

Ο Ιτάνζ έχει δηλωθεί, πάντως στη λίστα του ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια με την Ζίμπρου. Υπάρχει, όμως, δυνατότητα αντικατάστασης μέχρι και ένα 24ωρο πριν την πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα της Μολδαβίας στις 21 Αυγούστου. Αυτή ακριβώς την προθεσμία προσπαθούν να προλάβουν στον ΠΑΟΚ.

Στη λίστα είναι οι Σηφάκης, Τζόρβας οι οποίοι ακόμα δεν έχουν βρει ομάδα. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη και την προτίμηση που θα δείξει ο ίδιος.

Σχετικά άρθρα