Μπήκαν Τιε Μπι και Πάρα

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προπόνηση του και αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης γνωστοποίησε στους παίκτες του την αποστολή της ομάδα για τον αυριανό (13/08) φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Η αποστολή του Αστέρα:
Μπαντής, Κοσίσκι, Λούι, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Γκόιαν, Καστριτσέας, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Γογωνάς, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μάσα, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Τριανταφύλλης, Μπακασέτας, Πάρα και Άσεν.
Η Τρίπολη δεν φημίζεται για το… φιλικό της κλιμα έτσι κάτω από υψηλή θερμοκρασία συνεχίστηκε το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, με τον Στάικο Βεργέτη να βλέπει στο γήπεδο, τόσο το νεοαποκτηθέντα Έρικ Τιε Μπι, όσο και τον Μάρτιν Ρόλε που είχε πάρει χθες άδεια.
Μετά την προπόνηση τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Τιε Μπι μαζί με τον Πάρα, έκαναν επιπλέον ασκήσεις φυσικής κατάστασης για να βελτιωθούν στο συγκεκριμένο τομέα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα Μπαράλες, Κιτόκο, ενώ συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους οι Σανκαρέ, Τορμένα και Μπαντιμπανγκά.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πολλά παιχνίδια τακτικής με μπάλα, ενώ ολοκληρώθηκε με «οικογενειακό διπλό» με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να δείχνουν ιδιαίτερα ορεξάτοι κατά την διάρκεια του.
Τέλος, στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε και ο υπό δοκιμήν 17χρονος Καμερουνέζος Άσεν, ο οποίος αναμένεται να στελεχώσει τις ομάδες των ακαδημιών.

Σχετικά άρθρα