Επιλογές από Σούπερ Καπ και Λιγκ Καπ, Αγγλίας, Γαλλίας

150   ΡΕΑΛ Μ. – ΣΕΒΙΛΛΗ   GOAL         1,66 (Bet365)

Η απόδοση στον ΟΠΑΠ είναι 1,40 και δεν έχει ασφαλώς καμία αξία. Εκτός αυτού του πονταρίσματος, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε με τον τελικό του Σούπερ Καπ ο οποίος διεξάγεται στο Κάρντιφ. Θα κάτσουμε να τον απολαύσουμε χωρίς άγχος!

Μπορεί η διαφορά των δύο ομάδων να είναι μεγάλη, δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, ότι βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Επιπλέον, η Ρεάλ έδειξε ανέτοιμη στα φιλικά της, ενώ τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα (Ροντρίγκες, Κρόος, Νάβας) δεν έχουν αρκετές προπονήσεις στα πόδια τους και δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου με τη «βασίλισσα» (ο Νάβας απόψε θα είναι στον πάγκο). Θα της λείψει και ο Αλόνσο λόγω τιμωρίας, ο Μπενζεμά είναι ανέτοιμος και ο Ρονάλντο πατάει καλύτερα, αλλά θέλει κι αυτός τον χρόνο του.

Η Σεβίλλη έκανε ουσιαστικές μεταγραφές, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά, πήγε στο Κάρντιφ για να κάνει το παιχνίδι της χωρίς καμία πίεση, θέλει να το διασκεδάσει και αν της… κάτσει και η κούπα ακόμη καλύτερα! Υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της για το αποψινό ματς, πιστεύουμε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά (υπάρχει αξία στο «Χ» του 4,50 ενώ το «2» δίνει 8,00). Οσοι θέλουν ρισκάρουν στο «Χ2», το βασικό μας ποντάρισμα πάντως, θα είναι το goal.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ OVER

109   ΓΕΟΒΙΛ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ                  Over  1,65 (Bet365)

126   ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ      Over  1,90 (Bet365)

153   ΝΤΑΛΑΣ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ              Over   1,70 (Bet365)

ΔΥΑΔΑ GOAL

–       ΚΛΕΡΜΟΝ – ΙΣΤΡ                      Goal     2,10 (Bet365)

114   ΜΚ ΝΤΟΝΣ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ     Goal     1,66 (Bet365)

Σχετικά άρθρα