Ολυμπιακός, UNICEF, Βαλβέρδε

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (21.30, NOVA) το πρώτο και μοναδικό φετινό φιλικό στο «Γ. Καραίσκάκης» με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαβέρδε. 
 
Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους καθώς όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις αλλά και τις πωλήσεις των αναμνηστικών θα δοθούν για την ενίσχυση της UNICEF. 
 
Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Βαλβέρδε για την προσφορά του στο σύλλογο και θα παρουσιάσει στο κοινό της ομάδας τα πρώτα δείγματα από τη δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία. 
 
Ο Μίτσελ πήρε στην αποστολή 22 παίκτες εκ των οποίων οι 10 είναι νέα πρόσωπα και θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο Φάληρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού: Ο Αμπιντάλ, ο Κασάμι, ο Ντοσεβί, ο Ελαμπντελαουί, ο Γκαζαριάν, ο Μαζουακού, ο Μποτία, ο Μπουχαλάκης, ο Κολοβός, ο Αυλωνίτης. Μαζί με τους παλιούς Ρομπέρτο, Μέγιερι, Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Σάμαρη, Μανιάτη, Εντινγκά, Σαβιόλα, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Διαμαντάκο και Βούρο. 
 
Απόντες για διάφορους λόγους οι Μανωλάς, Χολέβας, Αφελάι, Σιόβας, Φορτούνης, Γιαταμπαρέ, Μπονγκ. 
 
Και δίχως τις δύο μεταγραφές επιθετικών που ετοιμάζει η διοίκηση σε συνεργασία με τον Μίτσελ, έχοντας επαφές με τη Βαλένθια για τον Ζόνας, ψάχνοντας τη δυνατότητα επιστροφής του Μήτρογλου και περιμένοντας την ελευθερία του Πουλίδο από την Τίγκρες. Αλλά και πιθανώς έχοντας στα σκαριά και άλλες περιπτώσεις κυνηγών. 

Σχετικά άρθρα