Μουρίνιο: «Ευκαιρία για την Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα»

Ο Ντιέγκο Κόστα την περασμένη σεζόν ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής της Ατλέτικο Μαδρίτης, που έκανε ομολογουμένως εντυπωσιακή σεζόν.

Όπως ήταν λογικό μπήκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων, αλλά εκείνη η οποία απέσπασε την υπογραφή του ήταν η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τον φιλικό αγώνα απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ μίλησε για τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα. Ο Μουρίνιο είπε πως στην περίπτωση και σε συνδυασμό του ταλέντου του αλλά και της ηλικίας του η Τσέλσι δεν ξόδεψε πολλά χρήματα για την απόκτηση του.

“Μπορώ να πω ότι η απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα είναι ευκαιρία για μας αν την συγκρίνεται με τα λεφτά που ξοδεύονται για παίκτες στην Ευρώπη. Οι επιθετικοί είναι ακόμα πιο ακριβοί. Για επιθετικό του επιπέδου του Ντιέγκο Κόστα, πρωταθλητή στην Ισπανία, φιναλίστ στο Τσάμπιονς Λιγκ και 25 ετών η Τσέλσι δεν ξόδεψε πολλά λεφτά για να τον αποκτήσει. Στην Πρέμιερ Λιγκ πρέπει να είναι ευχαριστημένοι γιατί μερικές φορές χάνουμε σημαντικούς παίκτες που πηγαίνουν σε άλλα πρωταθλήματα. Άλλες φορές φέρνουμε σημαντικούς παίκτες και πρέπει να τους καλοδεχόμαστε”, είπε ο Μουρίνιο.

Σχετικά άρθρα