Δυάδες από Σκωτία, Φινλανδία

183   ΝΤΑΝΤΙ Γ. – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ Goal 1,55

Αμφότερες ξεκίνησαν με το… δεξί στην Πρέμιερ Σκωτίας, καθώς νίκησαν η μεν Νταντί 3-0 την Αμπερντίν, η δε Μάδεργουελ 1-0 τη Σεντ Μίρεν. Αμφίρροπο ματς περιμένουμε, θεωρούμε ότι το goal έχει τύχη αναλογιζόμενοι δύο πράγματα. 1ον) μετράνε επτά σερί goal μεταξύ τους, τα έξι εξ αυτών ήταν και over. 2ον) η Νταντί έχει εννέα goal στα τελευταία 13 ματς της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και η Μάδεργουελ εννέα goal στα τελευταία δώδεκα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

184   ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ Χ2 (Δ.Ε.)   1,50

Δεν μας συγκίνησε ιδιαίτερα η Πάρτικ Θιστλ στα φιλικά που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της παρά το 3-2-1. Μία ήταν η σοβαρή ομάδα από τις έξι που αντιμετώπισε (η Μπράιτον) και έφαγε τέσσερα γκολ (0-4). Επίσημο δείγμα δεν διαθέτουμε, καθώς αναβλήθηκε το ματς της πρεμιέρας με τη Σέλτικ, έχουμε στο νου μας όμως, ότι πέρυσι η έδρα της δεν είναι το δυνατό της σημείο (2-8-9 εντός, 6-6-7 εκτός).

Η Ρος Κάουντι πηγαίνει στην έδρα της αντιπάλου της έχοντας την παράδοση με το μέρος της, καθώς μετράει τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της και μόλις μία ήττα στα τελευταία έντεκα παιχνίδια στην Πάρτικ Θιστλ! Εχασε 2-1 από τη Σεν Τζόνστον στην πρεμιέρα, ήταν όμως, αναμενόμενη η ήττα της, αφού η αντίπαλός της είναι από τις σοβαρές ομάδες της κατηγορίας. Με τα στοιχεία που έδειξε, πιστεύουμε ότι απόψε έχει τύχη.

ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

159   ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΒΑΑΣΑ   OVER 1,55

161   ΤΟΥΡΚΟΥ – ΧΟΝΚΑ      1      2,00

Σχετικά άρθρα