Αρχική / More / Αθλητικά / Κατατέθηκε ο φάκελος για την «Αγιά Σοφιά»
Κατατέθηκε ο φάκελος για την «Αγιά Σοφιά» thumbnail

Κατατέθηκε ο φάκελος για την "Αγιά Σοφιά"

Ένα ακόμα τεράστιο βήμα πραγματοποιήθηκε σήμερα για την υλοποίηση της επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς κατατέθηκε στο ΥΠΕΚΑ ο φάκελος με όλα τα έγγραφα τα οποία απαιτούνται για την έκδοση άδεια κατασκευής του νέου γηπέδου!
Ο φάκελος κατατέθηκε τόσο από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, όσο και από τον φορέα "Δικέφαλος Α.Ε", στη διεύθυνση ΔΟΚΚ του Υπουργείου και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 39151 με σημερινή ημερομηνία.
Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ σημαντική και σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα στα "ιερά χώματα". Αυτό πάντως δεν προβλέπεται να γίνει μέσα στον Αύγουστο καθώς οι Υπηρεσίες υπολειτουργούν.
Η πιο ευνοϊκή πρόβλεψη αναφέρει ότι αυτό θα γίνει στο τέλος του Σεπτέμβρη, ή στις αρχές του Οκτώβρη. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Κατατέθηκε ο φάκελος για τη Νέα Φιλαδέλφεια
H ΠAE AEK ανακοινώνει ότι κατατέθηκε σήμερα στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση ΔOKK με αριθμό πρωτοκόλλου 39151 ο φάκελος που αφορά την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρωταρχικός στόχος μας πλέον είναι να μη χαθεί ούτε μια ημέρα και να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται στη συνέχεια".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X