«Έδεσε» Τοροσίδη μέχρι το 2017 η Ρόμα

Παίκτης της Ρόμα θα παραμείνει έως το καλοκαίρι του 2017 ο Βασίλης Τοροσίδης . Ο Έλληνας άσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Ρωμαίους, οι οποίοι μετά και τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο έσπευσαν να επεκτείνουν τη συνεργασία και από το 2015 που έληγε το τρέχον συμβόλαιο, να το φτάσουν στο 2017.

«Το μέλλον μου είναι στη Ρόμα. Υπέγραψα για τρία χρόνια και θέλω να μείνω γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλους στόχους», είπε στους εκπροσώπους των ιταλικών ΜΜΕ ο Τοροσίδης.

Ο Έλληνας παίκτης ρωτήθηκε και για τη φημολογία περί ενδιαφέροντος της Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά. «Δεν ξέρω τίποτα. Το μόνο που ξέρω είναι πως ο Μανωλάς είναι εξαιρετικός παίκτης και καλός φίλος», απάντησε.

Από εκεί και πέρα ο Τοροσίδης αναφέρθηκε στους στόχους της Ρόμα επισημαίνοντας: «Έχουμε δυνατό σύνολο και παίκτες τοπ επιπέδου. και όλοι θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αν και δεν θα είναι εύκολο. Ρωτάτε αν έχουμε κλείσει την ψαλίδα από την Γιούβε. Δεν θέλω όμως, να μιλάω για άλλες ομάδες. Η δική μας ομάδα είναι δυνατή και ανταγωνιστική. Και θέλουμε να κερδίζουμε. Άλλωστε, υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα, όπως η Νάπολι, η Φιορεντίνα. Το αν έχουν διαφορές θα το δούμε στο… χορτάρι. Η σεζόν που ξεκινά θα είναι δύσκολη με πολλά παιχνίδια. Βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για το Champions League πρόσθεσε: «Ελπίζουμε να περάσουμε από τους ομίλους και μετά βλέπουμε. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και έτοιμοι για όλα». Όσο για την αγαπημένη του θέση; «Μου αρέσει να παίζω δεξί μπακ, αλλά αν ο προπονητής μου ζητά να αγωνιστώ αριστερά, θα το κάνω. Θέλω να βοηθάω την ομάδα».

Σχετικά άρθρα