Στραματσόνι: «Έχει αυτό που μας έλειπε ο Κονέ»

Απόλυτα ικανοποιημένος για την απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο προπονητής της Ουντινέζε.

Ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε πως τα χαρακτηριστικά του Κονέ είναι αυτά που έλειπαν από την ομάδα του.

“Είναι ένας μέσος που τον ήθελαν πολλές ομάδες στην Ιταλία και στην Ευρώπη, τον γνωρίζω καλά γιατί τον παρακολουθούσαμε από την εποχή που ήμουν στην Ίντερ οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος που η ομάδα μπόρεσε να τον κάνει δικό της”, είπε αρχικά ο Στραματσόνι.

“Πρόκειται για έναν μέσο ο οποίος συμπληρώνει με τα δικά του χαρακτηριστικά αυτό που μας έλειπε από το κέντρο. Είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι ο παίκτης απέρριψε πιο συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις για μας”, είπε ολοκληρώνοντας την αναφορά του στον Παναγιώτη Κόνε ο προπονητής της Ουντινέζε.

Ο Στραματσόνι μίλησε και για το παιχνίδι με την Καλλονή λέγοντας πως “ήταν ένα φιλικό που θέλαμε πάρα πολύ. Η Καλλονή είναι τώρα πια μία σημαντική πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πιστεύω ότι το απέδειξε και απόψε. Το στάδιο της Μυτιλήνης είναι μία πολύ όμορφη εγκατάσταση, οφείλω να πω ότι μου έκανε εξαιρετική εντύπωση. Αλλά περισσότερο και από το στάδιο θέλω να υπογραμμίζω τη μεγάλη θέρμη και το αθλητικό πνεύμα που έδειξε ο κόσμος των γηπεδούχων”.

Σχετικά άρθρα