Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι θα φέρει η Αφροδίτη στο Λέοντα στο ζώδιό σου, μέχρι και τις 5.9.2014;
Τι θα φέρει η Αφροδίτη στο Λέοντα στο ζώδιό σου, μέχρι και τις 5.9.2014; thumbnail

Τι θα φέρει η Αφροδίτη στο Λέοντα στο ζώδιό σου, μέχρι και τις 5.9.2014;

Η Αφροδίτη βρίσκεται από εχθές στο Λιοντάρι και θα παραμείνει μέχρι και τις 5.9.2014. Η διάθεση για προσφορά προς τους άλλους που θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα εκφράζει απόλυτα τον πλανήτη, γιατί θέλει να χαρίσει σε όλον τον κόσμο, σε αυτούς που αγαπά, αλλά όπως αυτή νομίζει και όπως αυτή μπορεί. Οπότε η γενναιοδωρία γίνεται ελαφρώς καταπιεστική αλλά ευπρόσδεκτη στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.


Γενικά, θα ευνοήσει όλα τα ζώδια, κυρίως όμως Κριό, Δίδυμο, Λιοντάρι, Ζυγό, Τοξότη, Υδροχόο. Στα υπόλοιπα, μπορεί να φέρει μια υπερβολή στις αντιδράσεις και στις επιθυμίες, αλλά γενικότερα η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι ένα θετικός πλανητικός παράγοντας για αυτό το διάστημα.


 


Κριός


Θα ξεπεράσεις όλες τις φοβίες και τις ενστάσεις που έχεις στην προσωπική σου ζωή και θα ξεκινήσεις πάλι από την αρχή, με νέες προϋποθέσεις αλλά και με καινούριο σκεπτικό που θα αφορά εσένα και τις εσωτερικές σου ανάγκες. Μπορεί κατά κάποιο τρόπο να γίνεις εγωκεντρικός/ή αλλά πιθανόν να είναι η αντίδραση όλων των γεγονότων της προηγούμενης περιόδου που ήταν κάπως δύσκολα. Η εμφάνισή σου θα γίνει αρκετά πιο εξεζητημένη και το καλό είναι ότι θα υποστηρίξεις όλες τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις με ψυχική εσωτερική δύναμη. Η κυριαρχία στον ερωτικό τομέα θα σε βοηθήσει να πάς παρακάτω και να ξεφύγεις ακόμα και από μια αρρωστημένη ερωτική επαφή.

Διάβασε περισσότερα: http://www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X