Κονέ: «Θα ωριμάσω στην Ουντινέζε»

Ο Παναγιώτης Κονέ θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Ουντινέζε, με την οποία ευελπιστεί να βελτιωθεί και να ωριμάσει ατομικά, αλλά και να βοηθήσει τον σύλλογο, ο οποίος τον ήθελε πολύ όπως τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Βρήκα μία ομάδα με άριστη οργάνωση, όπως ακριβώς την φανταζόμουν. Γνώρισα τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή, είμαι ευχαριστημένος που βρήκα οικογενειακό κλίμα, από την πρώτη μέρα συνειδητοποίησα πως η Ουντινέζε είναι σπουδαίος σύλλογος», τόνισε ο Έλληνας άσος στην συνέντευξη που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης από το τηλεοπτικό κανάλι της Ουντινέζε.

«Διάλεξα την Ουντινέζε διότι ξέρω πως σε αυτήν μπορώ να ωριμάσω ως παίκτης και να κάνω βήματα μπροστά για την καριέρα μου. Η διοίκηση και ο προπονητής μου έδειξαν εμπιστοσύνη και ήταν εύκολο για μένα να διαλέξω την Ουντινέζε. Είναι σημαντικό για μένα που προπονητής με ήθελε τόσο καιρό, τώρα όμως απλά πρέπει να δείξω τι αξίζω στο γήπεδο για βοηθήσω την ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα».

«Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις, αλλά θέλω οι φίλαθλοι να ξέρουν πως είμαι παίκτης που δουλεύει σκληρά, το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου και στο γήπεδο κάνω τα πάντα για μένα και τους συμπαίκτες μου μέχρι το τέλος κάθε ματς».

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με χαμόγελα, καθώς η Περάλε θύμισε στον Κονέ πως το πρώτο του γκολ με την Μπολόνια το πέτυχε κόντρα στην Ουντινέζε. «Χάσαμε με 1-3. Δεν είναι καλή ανάμνηση», για να ακολουθήσουν γέλια.

Σχετικά άρθρα