Τελευταίο κομμάτι του παζλ ο επιθετικός

Ακόμα μία μεταγραφή ψάχνει πλέον ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Αλεχάνδρο Αλφάρο. Και αυτός κατά τα φαινόμενα θα είναι ένας επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Μάρκους Μπεργκ ώστε να μπορεί να συμπληρώσει τον Σουηδό. Ουσιαστικά θέλει έναν περιφερειακό επιθετικό με μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα από τον Καρέλη και με καλύτερη φυσική κατάσταση από τον Πέτριτς.

Ο Αλφάρο έχει καλό μέσο όρο γκολ στην καριέρα του (γύρω στα 6) αλλά ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να είναι σίγουρος ότι και δεν θα χάσει τα γκολ που πέτυχε πέρυσι ο Αμπεΐντ (10 συνολικά) και θα έχει ακόμα μια λύση και τη γραμμή κρούσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει προχωρημένες επαφές με νεαρό επιθετικό και δεν αποκλείεται μέχρι τη Δευτέρα να έχει τελειώσει και αυτή η μεταγραφή.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να ολοκληρωθεί η ενίσχυση το συντομότερο δυνατό ώστε οι νεοαποκτηθέντες να ξεκινήσουν άμεσα προπονήσεις και να μην χάσουν πολλούς αγώνες του Τριφυλλιού. Δύσκολα θα υπολογίζεται κάποιος για τα παιχνίδια με τη Μίντιλαντ αλλά τουλάχιστον οι Πράσινοι θέλουν να παίζουν με πλήρη σύνθεση από τον Σεπτέμβριο.

Σχετικά άρθρα