Πρόσθεσε εμπειρία με Βασίλιεβιτς ο Κόροιβος!

Ο πολύπειρος Σάσα Βασίλιεβιτς είναι η δεύτερη μεταγραφή του Κόροιβου Αμαλιάδας για την νέα σεζόν, μετά από εκείνη του Αμερικανού πόιντ γκαρντ Τζος Μαγκέτι.
Για τον 35χρόνο Βόσνιο γκαρντ ο Κόροιβος θα αποτελέσει τον πέμπτο «σταθμό» της καριέρας του στην Basket League ΟΠΑΠ μετά τις ΑΕΚ, Κολοσσό Ρόδου, Ίκαρο Καλλιθέας και την Κηφισιά την τελευταία αγωνιστική χρονιά. Ο Βασίλιεβιτς ήταν νικητής στον διαγωνισμό των τρίποντων στο τελευταίο All Star Game, που έγινε στα Χανιά.
Η ανακοίνωση της «νεοφώτιστης» στην Basket League ΟΠΑΠ ομάδας:
«Ο Κόροιβος ανακοινώνει την απόκτηση του Σάσα Βασίλιεβιτς, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Βόσνιος παίκτης αγωνίστηκε πέρυσι στη Νέα Κηφισιά, φτάνοντας στην πέμπτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, με πολύτιμη συνεισφορά σε όλους τους τομείς (7.4 πόντους, 2.2 ασίστ και 1.3 ριμπάουντ). Βέβαια, η πρώτη του επαφή με την χώρα μας έγινε τη σεζόν 2007-2008, φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ, για να ακολουθήσει μια εξαιρετική τριετία (2008-2010) στον Κολοσσό Ρόδου.
 Κατά την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ικάρους Καλλιθέας, ενώ μετά από μια χρονιά στην ουκρανική Πολυτέκνικα, γύρισε για να παίξει στη Νέα Κηφισιά.
Μάλιστα, συμμετείχε και στο All Star Game του ΕΣΑΚΕ, κερδίζοντας την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τριπόντων!
Who is who
Όνομα: Σάσα Βασίλιεβιτς
Ημ. Γέννησης: 23/3/1979
Θέση: “κόμπο” γκαρντ
Ύψος: 1,85μ.
Προηγούμενες ομάδες: Σρεμ, Σλόγκα Κράλιεβο, Χέμοφαρμ, Μπόσνα, Μενόρκα, ΑΕΚ, Κολοσσός Ρόδου, Ντόνετσκ, Χιμίκ, Ίκαρος Καλλιθέας, Πολυτέκνικα, Νέα Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα