Αρνήθηκε πρόταση για Κάμπελ η Άρσεναλ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, η Άρσεναλ αρνήθηκε πρόταση της Λίβερπουλ για δανεισμό του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός επιθετικός που έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα των πρωταθλητών Ελλάδας, επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και στο Μουντιάλ . “Μήλον της Εριδος” έχει γίνει λοιπόν ο 22χρονος με τις εμφανίσεις του. Ο Αρσέν Βενγκέρ ήθελε να κρατήσει τον Κάμπελ στο Emirates παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για τον παίκτη.

Ο Βενγκέρ θέλει να κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο τον νεαρό επιθετικό στην Άρσεναλ και να του δώσει την ευκαιρία του. Η Λίβερπουλ ήταν μία από τις πολλές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Κάμπελ, με τον Βενγκέρ και την Άρσεναλ να απαντά αρνητικά σε όλες τις προτάσεις που έφτασαν στα χέρια των “κανονιέριδων”.

«Ήρθε από έναν μη ανταγωνιστικό κόσμο σε έναν κόσμο με ανταγωνισμό στον υπέρτατο βαθμό. Έχει προσαρμοστεί αργά, αλλά καλά, έχει καλό πνεύμα και ύφος. Είναι μέλος της ομάδας αυτή την στιγμή, έκανε καλή προετοιμασία και έπαιξε καλά απέναντι στην Μπενφίκα. Στην προπόνηση είναι συγκεντρωμένος και πρόθυμος να τα πάει καλά. Θέλω να τον κρατήσω», τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ για τον Τζόελ Κάμπελ.

Σχετικά άρθρα