Πρίντεζης: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην Εθνική»

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε στις δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Σλοβενίας στο Κάουνας ότι το θετικό στην φετινή Εθνική είναι ότι ο κάθε παίκτης ξέρει τον ρόλο του.

«Ήμασταν καλοί, σε γενικές γραμμές», σχολίασε για την σημερινή εμφάνιση ο 29χρόνος φόργουορντ της ελληνικής ομάδας και επισήμανε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν ένα ακόμα φιλικό. Κάθε χρόνο κερδίζαμε τα φιλικά όμως φτάναμε στην πηγή και δεν πίναμε νερό. Φέτος πάμε πιο λόου προφάιλ. Δεν έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας, με δεδομένο ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινάει σε κάτι λιγότερο από 15 μέρες. Από κει και πέρα, πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο».

«Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια φέτος», υπογράμμισε ο Πρίντεζης και σημείωσε ότι: «Σίγουρα, η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα είναι τεράστια τιμή. Όλοι μας προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και νομίζω πως έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε. Η Εθνική έχει δώσει πολλές χαρές τα προηγούμενα χρόνια, μακάρι να δώσει άλλη μια φέτος. Βέβαια, το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένας θεσμός όπου όλα μπορούν να συμβούν. Το θετικό είναι ότι ο καθένας από εμάς ξέρει τον ρόλο του».

 

Σχετικά άρθρα