Αλφάρο διετίας

Είναι πλέον οριστικό: ο Αλεχάνδρο Αλφάρο έλυσε το συμβόλαιό του μετη Μαγιόρκα και μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα θα βρίσκεται στην Ελλάδα (με πτήση από Βαρκελώνη) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ώστε να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας

Τα ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πρώτα το μεσημέρι της Δευτέρας την πληροφορία για τον Αλφάρο και τη Μαγιόρκα. Ο Αλφάρο πήγε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της Μαγιόρκα συνοδευόμενος από τον ατζέντη του Αλεχάνδρο Καμάνο ώστε να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της λύσης συνεργασίας με τους νησιώτες.

Ο Αλφάρο θα εισπράξει 200.000 ευρώ από τη Μαγιόρκα ως αποζημίωση και μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα, θα έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τα τυπικά της μεταγραφής του στο Τριφύλλι και φυσικά να ξεκινήσει προπονήσεις. Το πρωί της Τρίτης θα πάει στο Κορωπί για να γνωριστεί με τους συμπαίκτες του, θα ακολουθήσουν οι ιατρικές εξετάσεις και οι υπογραφές. Η ενσωμάτωσή του στην ομάδα θα είναι άμεση, αφού όλο αυτό το διάστημα συμμετείχε στην προετοιμασία της Μαγιόρκα. Οι Πράσινοι τον υπολογίζουν για τη ρεβανς με τη Μίντιλάντ.

Σχετικά άρθρα