Ανακοίνωσε Τζιλβάν ο Πλατανιάς

Τον Γκόμες Βιέιρα Τζιλβαν ανακοίνωσε ο Πλατανιάς.

Ο Βραζιλιάνος πέρασε σήμερα τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με τους Κρητικούς. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Εϊμπάρ, στην δεύτερη κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος και σε 26 συμμετοχές είχε 5 τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζεται. Νέα σημαντική προσθήκη ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Γκόμες Βιέιρα Τζίλβαν (Gomes Vieira Gilvan).
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 9/4/1984, με ύψος 1,76 μ.), που αγωνίζεται στις πτέρυγες, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας, διάρκειας δύο ετών, στα γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά.
Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 84, έχει μια πλούσια καριέρα με «γεμάτες» χρονιές. Μάλιστα, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ισπανική Εϊμπάρ, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Β” εθνική κατηγορία της Ισπανίας, έχοντας 26 συμμετοχές και 5 γκολ.
Αναλυτικότερα, έχει αγωνιστεί σε: Ατλέτικο Μινέιρο (2005), Ντιναμό Τμπίλισι (2005 – 2007), Ζεσταφόνι (2007 – 2009), Ζέχου Γιουνάιτεντ (2009 – 2010), Ουέσκα (2010 – 2012), Χέρκουλες (2012 – 2013), Εϊμπάρ (2013 – 2014).

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γκόμες Βιέιρα Τζίλβαν, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στον Πλατανιά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πλατανιά, μια ομάδα καλά οργανωμένη, με πολύ καλό κλίμα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου, μαζί με τους συμπαίκτες μου, να πετύχει τους στόχους της, που είναι η παραμονή στη Super League και να παίξει καλό ποδόσφαιρο, που θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι. Νιώθω καλά, οι πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα και την περιοχή είναι πολύ θετικές και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα