Συζητάει με Μπερίσα (VIDEO)

Ο νεαρός επιθετικός που προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό του ο Παναθηναϊκός είναι ο 18χρονος Σουηδός Βαλμίρ Μπερίσα (γεννημένος στις 6 Ιουνίου του 1996). Πρόκειται για ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Σουηδίας με πολύ καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 17 ετών του 2013 (πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με επτά γκολ!) και στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών, τα οποία του εξασφάλισαν τη μεταγραφή του από τη Χάλμσταντ στη Ρόμα. Στη Σουηδία τον αποκαλούν νέο Ζλάταν!
Ο Μπερίσα, όμως, θέλει να παίζει και στη Ρόμα δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής. Ο ατζέντης του, Φάμπιο Άλιο είχε δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του σε πρόσφατη συνέντευξή του στη σουηδική ιστοσελίδα Aftonbladet. «Θέλουμε το παιδί να παίζει συνεχώς και συζητήσαμε με τη Ρόμα αυτή την επιθυμία μας. Συμφώνησαν να βρουν την καλύτερη λύση για όλους.
Για τη δική του πρόοδο, το καλύτερο είναι να βρεθεί ένας σύλλογος που θα του δώσει την ευκαιρία να παίζει. Δεν θα είναι δύσκολο για μας να του βρούμε μια ομάδα. Είναι ένας από τους κορυφαίους νεαρούς επιθετικούς, οπότε σίγουρα θα βρεθούν ενδιαφερόμενοι. Το ζήτημα είναι να βρεθεί ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και θα τον κάνει καλύτερο παίκτη», είχε πει ο Άλιο.
Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρόμα για το δανεισμό του Μπερίσα για ένα χρόνο και προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με τον 18χρονο επιθετικό. Ο Μπερίσα είναι επιφυλακτικός για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και επειδή θέλει να διασφαλίσει ότι θα πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του.
Για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκε η αγγλική Λιντς αλλά τελικά δεν προχώρησε η υπόθεση.
Δείτε βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή:

Σχετικά άρθρα