Προληπτικά εκτός Μαντούρο και Μάρτενς

Στα «κόκκινα» δούλεψαν τη Δευτέρα (18.08) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία. Η προπόνηση ήταν αρκετά δυνατή και χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης γύρω από την εκρηκτικότητα, την ταχυδύναμη και τα άλματα υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου.
Στο δεύτερο μέρος το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τεχνικής και πιο συγκεκριμένα στα τελειώματα με τους παίκτες του Δικεφάλου να κάνουν πλασέ και σουτ στην κίνηση δουλεύοντας και τα δύο τους πόδια.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας δίχως να αισθανθεί ιδιαίτερες ενοχλήσεις στο τραυματισμό του πόδι και την Τρίτη (19.08) θα δοκιμάσει να ακολουθήσει μέρος της κανονικής προπόνησης, έτσι ώστε να τεθεί από Τετάρτη (20.08) στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη.
Οι Χέντβιγκες Μαντούρο, Μάαρτεν Μάρτενς προτιμήθηκε να ξεκουραστούν για προληπτικούς λόγους λόγω της έντασης της σημερινής προπόνησης και από ΑΎΡΙΟ Τρίτη θα προπονηθούν κανονικά. Οι Ιντζίδης, Κιόσε έκαναν μόνο τρέξιμο λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
Η προπόνηση της Τρίτης (19.08), τελευταία πριν την αναχώρηση της ομάδας το πρωί της Τετάρτης (20.08.) για Μολδαβία, θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Σχετικά άρθρα