Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ποια ζώδια επηρεάζει η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα;
Ποια ζώδια επηρεάζει η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα;  thumbnail

Ποια ζώδια επηρεάζει η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα;

Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου μεταξύ Αφροδίτης-Δία, των δύο ευεργετών πλανητών, που κορυφώθηκε χθες. Καλό είναι να θυμόμαστε ή να λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας, πως οι ημέρες μπορεί να έχουν ευκαιρίες, έχουν όμως και παγίδες, που πρέπει να προσέξουμε…

Ερμής σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Ας μην ξεχνάμε πως όταν λαμβάνει χώρα η όψη αντίθεσης μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα, και μάλιστα με τον Ερμή στην Παρθένο, το ζώδιο της έξαρσης του και πανίσχυρο, και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, το ζώδιο της κατοικίας του, επίσης πανίσχυρο, τα πράγματα αποκτούν έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η σύγκρουση των δύο πλανητών θα είναι δύσκολη και τα αποτελέσματά της όχι εύκολα διαχειρίσιμα!

 

Και βεβαίως, Ποσειδώνας είναι αυτός… και θα κάνει τον Ερμή να χάσει τον προσανατολισμό του, μια και στη θέση που βρίσκεται ο… ''μικρός'' του ζωδιακού, ενδιαφέρεται κυρίως να μεθοδεύσει οποιοδήποτε πρακτικό ζήτηματον απασχολεί, να βάλει στόχους και να τους υλοποιήσει. Με τον Ποσειδώνα απέναντί του, όχι μόνο δεν είναι εύκολο, αλλά συχνά θα νοιώσει να χάνει τη διαδρομή του, να χάνει τις ισορροπίες του, να γίνεται αφηρημένος, με μια πλήρη έλλειψη συντονισμού και μεθόδευσης των θεμάτων του!

 

Και αυτή ακριβώς είναι η επίδραση που έρχεται και σε μας! Τώρα είναι πολύ εύκολο να νιώσουμε ότι έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας, τον ορίζοντα που θέλουμε να φτάσουμε! Ακόμα κι αν έχουμε μεθοδεύσει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο τα σχέδια και τις ιδέες μας, είναι πολύ πιθανόν να νιώσουμε ότι ο δρόμος της ολοκλήρωσής τους είναι πολύ μακρινός!

 

Και βεβαίως, είναι το μυαλό μας που μπλέκεται στις δαιδαλώδεις διαδρομές του χάους, που ορίζει ο ''μετρ'' του είδους, Ποσειδώνας, μην αφήνοντας να βάλουμε σε τάξεις ούτε τη σκέψη μας, ούτε τη λογική μας, ούτε το συναίσθημά μας! Όλα ένα κουβάρι και εμείς ψάχνουμε να βρούμε την άκρη του

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X