Επιλογές από Βραζιλία και Αγγλία

142   ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΟΕΣΤΕ   1       1,55

Η Ναούτικο προέρχεται από μεγάλο «διπλό» στη Λουβεντένσε (2-0) στο ντεμπούτο του Καβαλκάντι. Επανήλθαν τα χαμόγελα στο εσωτερικό της, όχι όμως και οι πληρωμές, αφού οι παίκτες έχουν να δουν το… χρώμα του χρήματος δύο μήνες τώρα. Το θετικό είναι, ότι δεν διαμαρτύρονται και δείχνουν… διψασμένοι για να βάλουν την ομάδα για τα καλά στον δρόμο των επιτυχιών.

Η Οέστε μετράει τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία έξι ματς της. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να χάσει 3-1 μέσα στην έδρα της από την ουραγό Βίλα Νόβα. Δικαίως έπεσε μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού, παρουσιάζεται αρκετά αδύναμη μακριά από το «σπίτι» της, ενώ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ (14 σε 16 αγώνες, πέντε σε οκτώ ματς εκτός έδρας).

143   ΠΑΡΑΝΑ – ΙΚΑΣΑ        1       1,75

Η Παρανά παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αλλά παλεύει στο 100% όλα της τα παιχνίδια. Το θετικό είναι ότι εντός έδρας βελτιώνεται συνεχώς, έχει πετύχει δύο σερί νίκες επί Α ΜΠΕ ΣΕ και Βίλα Νόνα, έχει τη στήριξη των οπαδών της, κέρδισε τη νυν αντίπαλό της στα δύο τελευταία μεταξύ τους, θεωρούμε ότι είναι σε θέση να το πετύχει και τώρα.

Η Ικάσα χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς της όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Σε οκτώ αγώνες έχει 1-2-5 με μόλις τέσσερα γκολ ενεργητικό. Μετράει δύο ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια και υπάρχει γκρίνια στο εσωτερικό της επειδή οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες. Δεν την θέλει και η παράδοση στην Παρανά, περιμένουμε να περάσει ένα δύσκολο βράδυ.

ΔΥΑΔΑ GOAL

119   ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ        GOAL  1,55

125   ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ          GOAL  1,45

ΔΥΑΔΑ OVER

129   ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ                    OVER  1,90

138   ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ                 OVER  1,85

Σχετικά άρθρα