Μπατίστα: «Μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου» (pic)

Μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ο Εστεμπάν Μπατίστα, ο 31χρόνος Ουρουγουανός σέντερ, μετά την άφιξη του στην Αθήνα εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας των «πρασίνων» μεθαύριο Πέμπτη (21/8).

«Νιώθω εξαιρετικά που θα είμαι μέλος μίας από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, συμπαίκτης με σπουδαίους αθλητές, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης και μέλος μιας ομάδας με εκπληκτικούς φιλάθλους που πρωταγωνιστεί χρόνια στην Ευρώπη και είναι σημαντικό που είμαι μέλος της», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπατίστα.

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο η παρουσία του κυρίου Ιβάνοβιτς», είπε ο 31χρόνος σέντερ, ο οποίος συνεργάστηκε με τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού την σεζόν 2010-11 στην Κάχα Λαμποράλ. «Με είχε πάρει και στην Ισπανία. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία εκεί. Είναι καλό για μένα που έρχομαι σε μία ομάδα με προπονητή τον οποίο γνωρίζω. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό κόουτς».

«Αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου που θα αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης», τόνισε ο Μπατίστα και για το ανανεωμένο ρόστερ των «πρασίνων» σχολίασε: «Πράγματι έχουμε μία ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες, ωστόσο έχουμε και έναν έμπειρο προπονητή, τον κύριο Ιβάνοβιτς, ο οποίος ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε εξαιρετική δουλειά και να πετύχουμε κάτι πολύ καλό έχοντας όλοι κοινό στόχο».

«Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πετύχει τους στόχους του», ήταν το μήνυμα του 31χρόνου σέντερ στον κόσμο του «εξάστερου».

Σχετικά άρθρα